Hearthstone

9 Legendary, 17000 dust: már összerakni is kihívás a Trump-féle Midrange Paladint


Ezzel a paklival ment Legendig, majd még tovább.

Bár a legnépszerűbb class továbbra is a Hunter jelenleg a Hearthstone-ban, a Paladin egyre inkább kúszik felfelé a használati arányt tekintve. Ez nem véletlen, hiszen az életképes deckek száma elég nagy: az Odd és Even verziók mellett egyre többen választják a Holy Wrath-re építő OTK változatot, de ott vannak még a palettán az Exodia, a Deathrattle és a Secret Paladin paklik is.

A népszerű streamernek, Trumpnak ez a felhozatal sem volt elég, ő ugyanis egy másmilyen koncepció mellett döntött – az alábbi Midrange Paladin deckkel mászott le Legendig a hónapban, 70 százalék feletti győzelmi aránnyal.

AAECAZ8FCs8G1wa5wQLCzgKO0wLj4wL9+wKggAO9hgPAjwMK3AP0Ba8H9gebwgKIxwLjywL40gLq5gKW6AIA

A pakli kapcsán az első, ami szembetűnik, hogy brutálisan drága: a rengeteg Legendary lap miatt majdnem 17 ezer dust az összköltsége. Nem egy olcsó összeállítás tehát – a megrögzött Paladin-rajongókon kívül kevesen engedhetik majd meg maguknak, hogy kipróbálják. A pakli fő erejét is ezek a kemény late game lapok adják, mint a Lynessa Sunsorrow, a The Lich King, az Uther of the Ebon Blade vagy a Shirvallah, the Tiger. Sőt, kezdetben Trump még Tirion Fordringgel is játszott, végül azonban lecserélte Mojomaster Zihire, amivel alaposan meg lehet nehezíteni a kombó deckek dolgát a késői körökben.

Az egyik Legendary, a Hearthstone egyik élő mémje, a Millhouse Manastorm csak a Call to Arms miatt került be, hiszen a 4/4-es testet nagyon jó előrántani a spellel. A középjátékban főleg erre, illetve a Corpsetakerre lehet támaszkodni, ha pedig eldurvulna a helyzet, akkor a már jól ismert Paladin board clear kombók egyike (Equality + Wild Pyromancer / Consecration) húzhat ki bennünket a csávából.

Ha valakit érdekel egyébként, hogy Trump miként forgatja ezt a decket, annak érdemes belepillantania az alábbi videóba, ahol egyórányi meccset láthattok a Midrange Paladinnal #1000 Legend környékéről.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva