Hearthstone

VIDEÓ – Kripp bemutatta, miért ne hagyd fent soha a Zentimót egy Priest ellen


Ebbe bizony elég csúnyán belenézett a népszerű streamer.

Az Arena játékmód, na meg persze a kiégések nagymestere, Kripp elég csúnyán beleszaladt a késbe a legutóbbi streamjében, amikor is úgy tűnt, simán bevállalható egy Temporus kijátszása. Az elgondolás nem volt rossz: 32 HP, előny a boardon, négy Taunt minion – joggal gondolhatta Kripp, hogy belefér a plusz kör odaajándékozása az ellenfélnek. Mutatjuk, mi volt a kiindulási pont:

Kripp végül ki is tette a sárkányt, a döntést viszont alig pár másodperc múlva tutira megbánta, az ellenfél ugyanis kegyetlenül megbüntette őt. Nem is feltétlenül a plusz kör miatt, nem valami nagyon durva kétkörös kombót kapott ugyanis Kripp az arcába, hanem a másik térfélen figyelő Zentimo szaladt meg igen keményen. Nézzük, mi történt ezután!

A tripla Mind Control óriási play, ez nem is kérdés – az már csak hab a tortán, hogy ezután az ellenfélnek volt még egy köre, de igazából ez már nem osztott, nem szorzott, hiszen a háromszoros lopás már önmagában gigantikus fordulatot hozott a meccsbe.

Kripp ezek után nagy valószínűséggel egy életre megtanulta, hogy nem szabad rizikózni a Zentimo fennhagyásával, hiszen ha nem a Temporus mellett dönt, akkor a nála lévő Rabid Worgen és az aktív lények segítségével simán le tudta volna ütni az ellenfél Hungry Ettinjét, illetve a Shaman Legendary-t is.

És hogy mi a legviccesebb az egész sztoriban? Az, hogy Kripp még így is nyert…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva