Fortnite

Myth megtalálta a legjobb fegyvert a repülők ellen – Többre képes a Sneaky Snowman, mint azt előre gondoltuk


Lenéztük a tárgyat, ám sokkal több annál, mint aminek látszik!

A Sneaky Snowmant már a bejelentésekor temettem. Beszélt arról az Epic Games, hogy hamarosan érkezik egy Bush (bokor) buff, emiatt pedig teljesen irrelevánsnak éreztem a hóember tárgy érkezését. Már csak azért is, mert egyértelműen egy szezonális tárgyról van szó, szinte biztos, hogy a hó visszahúzódásával, vagy teljesen eltűnésével a tárgy is a Vaultban fog kikötni. Majd megérkezett a Sneaky Snowman és elmormoltam egy bocsánatkérést.

A tárgynak ugyanis van egy olyan képessége, ami miatt mindig is hasznos lesz, ez pedig nem a rejtőzködés. A helyzet az, hogy a Sneaky Snowmant nemcsak magunkon, hanem bárkin használhatjuk, az egerünk jobb gombjával magunkra ölthetjük, a bal oldalival pedig eldobhatjuk. Ezzel pedig a stratégiai felhasználás tárháza nyílik meg előttünk. Mivel ötös csomagban érkezik a Sneaky Snowman és két féle felhasználási módja van, így gyakorlatilag egy jóval effektívebb Boogie Bombot kaptunk az Epic Games-től. A hóembert ugyanis ha rádobjuk egy ellenfélre, akkor annak vagy az építés móddal, vagy egy másik tárgy elővételével le kell magáról dobni a hóembert, ezzel gyakorlatilag egy ingyen lövést adva nekünk.

Fortnite Photography

Valamint azzal sincs gond, hogy szezonális a tárgy, mivel Common ritkaságú, így valószínűleg a Sneaky Snowman is egy teszttárgy, a visszajelzések alapján fogja valószínűleg buffolni a Bush-t a kiadó, vagy fog készíteni egy teljesen új, általános tárgyat. Emlékezzünk csak vissza, ez történt a Chillerrel is, amint megjött a havas biom, a tárgy a Vaultba került, a technológiát meg felhasználták a Greasy Grove helyén található jégtükörhöz.

Ha kreatív az ember, akkor a Sneaky Snowman még a játék egyik legidegesítőbb eleme, az X-4 Stormwingek ellen is kiválóan használható!

TSM Myth mindig is arról volt híres, hogy újabbnál újabb technikákat találjon ki a játékon belül. Összességében az ő kreativitásának köszönhető a jelenlegi építés meta. Még mielőtt híressé vált volna Myth, a játékot inkább a földön bujkálva, lőpárbajokkal játszották, nem igazán használta effektíven senki az építést. Myth volt az első, aki agresszívan, tornyokat építve, felülről győzte le ellenfeleit.

Most is úgy döntött, hogy kipróbál valami újdonságot, az őt célba vevő repülőgép pilótát akarta meglepni az új tárggyal. A végeredmény pedig félelmetesen tökéletes lett, a Sneaky Snowman hatása miatt a pilóta kiesett a gépből, hóemberré változott, s nem tudott mást tenni, mint elfogadni a vereséget. Myth mozdulata a levegőben is működik, ha a gépünkkel harcolunk egy másik Stormwing ellen, kiülve az egyik szárnyra szintén nekivághatjuk ellenfelünknek a “hóemberesítőt”, s élvezhetjük a végeredményt. Ha rendesen sikerül meglepnünk ellenfelünk, a zuhanás akár még végzetes is lehet a hóember jelmez alatt, ugyanis ilyenkor nem aktiválódik a szabadesés funkció.

A Sneaky Snowman tehát sokkal több annál, mint amit előzetesen gondoltunk róla, az Epic ezúttal egy hasznos, s egyben jópofa tárggyal újított. Több kéne az ilyesmiből!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva