PUBG

“Nem pont erre számítottunk!” – Sokan csalódtak az éjjeli módban


Hiába igyekszik annyira a PUBG Corp., nem tudnak mindenki kedvére tenni.

Az éjjeli módért már több, mint 1 éve könyörög a PUBG közösség. Ki gondolta volna, hogy ha megjön, az nem fog osztatlan sikert aratni? Ahogyan a BattleStat fegyverek esetén, itt is némi ellentét alakult ki a közösségen belül, bár az éjjeli mód azért elég sok játékos lenyűgözött.

“Nem épp erre vártunk”

Jó páran nincsenek kibékülve az éjjeli móddal, mivel szerintük túl világosra sikeredett, emiatt nincs igazán éjszaka feelingje. Ebben van valami, hiszen ha jobban megnézzük, tényleg nincs olyan sötét, mint amit a játékosok által készített korai koncepciókban láthattunk.

Nincs éjjellátó, hőkamera, csak az égbolt lett sötétebb és a fényerőn húztak egy picit. Mindez viszont valószínűleg épp az egyenlő feltételek miatt lett ilyen formában bevezetve. Ismerve a játékosközösséget, minden második játékos felvette volna a fényerőt/gammát, hogy előnyt szerezzen magának.

Miért csak Vikendi?

A másik probléma, hogy kizárólag Vikendin érhető el az éjjeli mód és egyelőre ígéretet sem kaptunk arra, hogy a többi pályára bevezetnék. Sokaknak viszont eleve nem jött be a havas pálya, viszont az éjjeli móddal szívesen játszanának.

Mivel csupán egy új időjárástípusról van szó, így simán áthozhatnák a többi pályára is ezt a módot, ebben mi sem látnánk semmilyen kivetnivalót. Persze ez még az első teszt, gyakorlatilag 1 napja érhető el, nem kérhetünk mindig mindent azonnal.

Nektek hogy tetszik az éjjeli mód?

Ezt láttad már?

Lélegzetelállító: Így néz ki a PUBG éjjeli módja

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva