PUBG

A csalók már megint átverik a PUBG Corp.-ot – Már a saját banjukat is fel tudják oldani?


A PUBG-ban minden megtörténhet? Nagyon úgy fest.

Könnyen lehet, hogy a csalók már megint egy lépéssel a PUBG Corp. előtt járnak, de rosszabb esetben még beépített ember is lehet a háttérben. Egy rendkívül alapos játékos ugyanis érdekes felfedezésre lett figyelmes, állítása szerint a korábban végleges bannolt csalók ugyan úgy tudnak tovább játszani. Monkamain folyamatosan figyelte a nyíltan csaló játékosok profilját, majd megkönnyebbült amikor több ideiglenes ban utáv végre  megkapta a végleges bantját a KsTv_zihan nevű cheater. A későbbiekben viszont arra lett figyelmes, hogy ugyan úgy tovább játszik, ráadásul valamiért folyamatosan az utolsó helyezést érte el 0 megtett kilométerrel karöltve.

Elég sokat játszik, ahhoz képest, hogy bannolva van

Ez még nem minden, ugyanis a csalók körében egyre gyakrabban fordul elő, hogy utolsóként 0 megtett kilométerrel fejezik be a meccset, majd indítják is rá a következőt. Ezt valószínűleg azért csinálják, hogy jobb rangot érjenek el, a rendszer ugyanis nem igazán veszi figyelembe, hogy hányadik helyezést érte el az adott játékos, azaz nem veszi el a rangot.

A fentebbi kínai játékos esetén jól láthatjuk, hogy 0,27-es K/D-vel és átlag 92,6-os átlag ranggal is lehet valaki Expert, ráadásul a 14. legjobb játékosnak számít ilyen statokkal a régióban. Ezt nyilvánvalóan nem a nagyszerű teljesítményének, hanem a 11 112 ‘lejátszott’ meccsének köszönheti. A PUBG Corp. most szembesült a problémával, állításuk szerint utána néznek a dolgoknak. Ehhez valószínűleg ismét hozzá kell majd nyúlniuk a rangrendszerhez, de a feloldott ban kérdése is rendkívül érdekes, szóval várjuk a fejleményeket az elkövetkezendőkben.

Forrás

Ezt láttad már?

Elment a nete, megölette a csapatát, mégis megnyerte a meccset

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva