Counter Strike

Coldzera kiakadt: pénisz profilképekkel próbálták kibannoltatni a stream sniperek


A brazil játékos hosszabb szünet után ismét streamelni kezdett, de stream sniperek ezúttal is kiakasztották.

Coldzera 3 napja kezdett ismét streamelésbe, és ugyanennyi idő kellett hozzá, hogy megint kiakasszák. Legutóbb is a nézői trollkodások miatt hagyta abba az egészet, most pedig visszatérése után megint megpróbáltak kiszúrni vele.

Baráti FACEIT meccseket játszottak random playerek ellen. A dolog egészen addig jól is ment, amíg az ellenfél két tagja át nem állította profilképét két szabad szemmel is jól látható péniszre. A srácok észrevették, hogy élő adásban vannak coldzera streamjén, és szándékosan ki akarták bannoltatni a brazil játékost.

A pénisz profilképek mellett ugyanis folyamatosan reportolták a Twitch csatornát meztelenkedés miatt!

Amit ugye pont ők idéztek elő az illetlen profilképekkel:

Coldzerának meccs közben kellett leállítania az adást, és módosítani a beállításokat, hogy ne látszódjanak a profilképek. A meccset befejezték, de a stream után coldzera magából kikelve üzent a nézőinek:

“Ennyi volt, egy időre beszüntetem a streamelést, és ez volt az utolsó, hogy nézői játékot tartottunk. Próbálunk felépíteni valamit, amit mindenki élvezhet, és tanulhatna is belőle. De sajnos ilyenkor mindenki megszívja azok miatt a tanulatlan és tiszteletlen arcok miatt. Az elkövetkezendő streamek kamera, és még az is lehet, hogy mikrofon nélkül mennek majd. Ennyi.”

Coldzera csatornáját ugyan nem bannolta ki a Twitch, a brazil játékosnál azonban így is elszakadt a cérna. Teljesen jogos egyébként a felháborodás, ideje lenne egy kis tiszteletet tanulnia a nézőinek.

Reméljük látjuk még streamelni, minél nyugodtabb körülmények között.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva