Fifa

Ilyen volt a Magyar Gaming és Esport Sportszövetség évbúcsúztató FIFA 19 kupája


Jó hangulatú és izgalmas FIFA 19 versennyel búcsúztattuk a tavalyi évet.

Jó év volt 2018 azoknak, akik szeretik a FIFA eseményeket, hisz több offline esemény mellett, az online közvetítések is egyre szélesebb körben elérhetőek Magyarországon. Ezen reméljük idén még többet tudunk előrelépni, de a tavalyi évet még ne zárjuk el, egy szó erejéig!

2018.12.21 – InGame

Az év utolsó hónapjában került megrendezésre a gamer.hu szervezésében az 1v1 FIFA 19 Magyar Kupa az InGame bárban, Budapest szívében.

A hangulat az első perctől borítékolható volt, hiszen rengetegen jöttetek, valaki játszani, mások pedig szurkolni. Ezen felül persze jelen voltak még adminok, operatőrök, és 2 kommentátor, akik az egész eseményt a helyszínről próbálták még élvezetesebbé tenni.

Az összdíjazásra sem lehetett panasz, az első helyezett játékos 150 ezer forintot, a második 100 ezret, míg a harmadik 50 ezret vihetett haza, egy délutáni kellemes hangulatú fifázgatás után.

Ha Ti is ott voltatok az eseményen, osszátok meg velünk kommentben, hogy éreztétek magatokat, mi tetszett a legjobban, és esetleg mit szeretnétek, ha a következő eseményen már helyet kapna. Legközelebb találkozunk!

Ezt olvastad már?

Íme a leghasznosabb FIFA 19 cselek, amiket nagyon könnyű megtanulni

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva