League of Legends

Ashe után Lux és Zed is saját képregényt kap 2019-ben – Idén ráfekszik a LoL történetére a Riot


Végre megkapja azt a törődést a játék, amit már évek óta meg kellett volna kapnia.

Évek óta kéri a közösség a kiadótól, hogy vegyék komolyabban egy kicsit a League of Legends univerzum történéseit és a játékon kívül készítsenek egyéb tartalmakat, amelyek tovább színesítik a játék világát. Már a tavalyi, 2018-as évben is voltak jelek arra, hogy ezt a kérést végre valahára teljesíteni fogja a Riot, elkezdték ugyanis felfrissíteni a League of Legends Universe oldalt, kidolgozták részletesen a világtérképet és szépen lassan elkezdtél feltölteni azokat a kánon történeteket, amelyek jelenleg ismertek.

Ám 2019-ben már nemcsak próbálkozások lesznek, rendesen ráfekszik a Riot Games a történetmesélésre, új Marvel képregény sorozatok, könyvek és egyéb médiatartalmak fogják színesíteni Runeterra történetét.

Kiváló kezdeményezés a fejlesztőktől, hogy minden fontosabb témakörhöz készítettek egy videót, amiben részletezik, mily tervekkel futnak neki a 2019-es évnek. Az új szezon negyedik napján a háttértörténet került reflektorfénybe, amiben többek között azt is elárultra a Riot, hogy mely karakterek fognak mindenképpen saját Marvel képregényt kapni.

Jelenleg az Ashe: Warmother pörög teljes gőzzel, a sorozat második része már magyarul is olvasható a League of Legends oldalán, ám 2019-ben ennél nagyobb szabású dolgokra készül a Riot. Ashe után biztosan szó lesz Lux és Garen kapcsolatáról, de Zed is saját Marvel képregényre számíthat.

Sőt, Greg Street a videóban külön kiemelte, a Yordle-ök történetét is tolmácsolni szeretnék!

Mindezek mellett számíthatunk novellákra és regényekre, aminek összességében kifejezetten örülünk, a világ elkezdett ugyanis olyan érdekessé és sokszínűvé válni, hogy szükség van ezekre a tartalmakra is. Ráadásul a közösség is biztosan imádni fogja ezeket a plusz tartalmakat, így nem tudjuk elképzelni, hogy mellé lőne ezzel a húzásával a Riot Games.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva