Gaming

A valaha létezett ÖSSZES konzol egy helyen!


Ismersz egy ritka PS-t? Esetleg emlékszel egy rendkívül ritka Xbox-ra? Teszteld az oldalt, hogy megtalálod-e!

Az igazi konzol fanoknak egy igazi mennyország lehet a www.consolevariations.com oldal, hiszen a készítők nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, össze akarják gyűjteni a valaha létezett összes konzolt, és azoknak minden egyes különleges kiadását!

A mondat második fele nélkül nem lenne izgalmas a téma, rengeteg oldalon vannak a valaha megjelent konzolok összegyűjtve, sok helyen még időrendi sorrendben is, itt azonban más a cél. Az oldal annyira részletes, hogy még azokat a konzolokat is listázza, melyekből 1 darab készült!

Xbox World Racing kiadás. Összesen 6 darab létezik, mindegyik másféle festéssel.

A képen szereplő konzol is igen ritka, összesen 6 darab létezik belőle, az oldal persze mind a 6  fent van, az egyedi külsővel együtt!

A weboldal hatalmas gyűjteménnyel rendelkezik, azonban pillanatnyilag nem tudnak új konzolokat feltölteni, így hamarosan elérhetővé válik a 2.0-ás verziója az oldalnak, ahol a fejlesztők végre megkötések nélkül dobálhatják fel az újonnan napvilágra kerülő eszközöket.

Ha ismersz egy olyan konzolt, amely valamilyen úton-módon elkerülte a gyűjtők figyelmét, van lehetőség a beküldésre, az új oldalon már biztos szerepet kap.

Persze nem csak Xbox-ok vannak, az oldal gyűjti az összes Play Station-t, Atari konzolokat, de van Nintendo és még a Neo Geo is helyet kapott a maga 2 + 2 konzoljával.

A Neo Geo 4 “konzolja”.

Ha régi motoros vagy a konzolok között, egy kis nosztalgia miatt mindenképp érdemes lecsekkolni, ha pedig a tudásod szeretnéd bővíteni, arra is tökéletesen alkalmas az oldal.

Nektek melyik volt a kedvenc kiviteletek? Mutassátok meg kommentben, hogy itthon melyik volt a legnagyobb király!

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ezt olvastad már?

Kiszivárgott a következő Steam Sale időpontja, nincs már sok idő spórolni rá

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva