Counter Strike

Ennyi volt! A Valve kivette az FPS növelő “r_flushlod” parancsot a játékból


A korábban plusz FPS-t és jobb látási viszonyokat eredményező console parancs átkerült az "sv_cheats 1" parancsok közé, többé nem élvezhetjük hatását.

Az “r_flushlod” az utóbbi idők egyik leghasznosabb console parancsának bizonyult. Ezzel az egyetlen sorral azonnali 5-10 FPS-re tehettünk szert és a szerveren való látási viszonyok is rengeteget javultak. Az ingyenes, plusz FPS-t mindenki szereti, a parancs gyorsan népszerű lett a CS:GO játékosok körében.

Semmi trükk nincs a dologban, a parancs egyszerűen újratölti a játékban található modelleket. Vagyis az összes 3D alakzatot kiadó pontot, vonalat és szöget, amiből a látvány felépül. Az “r_flushlod” egyszerűen újra betölt minden egyes modellt. Spammelni azonban nem lehetett, ha egynél többször írtuk be, a játék egyszerűen kidobott minket.

A console parancs azonban annyira népszerű lett, hogy szó szerint megborította a szervereket.

A végén már annyian írogatták, hogy első próbálkozásra is kivágott a szerver, a Valve tehát közbelépett, és csírájában fojtotta e la dolgot. Betiltották az “r_flushlod” parancsot. Mostantól csak “sv_cheats 1” üzemmódban elérhető, játék közben sajnos már nem. Vagyis nincs több 10 másodperc alatti élesítés és ingyen FPS növelés.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva