Gaming

Februári frissítés: öngyilkosjelölt csontvázak, kísértetjárta aréna és disznókkal teli játékmód jön!


Nyakunkon a februári frissítés, kiderültek a részletek.

Egy hét múlva lesz éles a Clash Royale legújabb frissítése, melyre elég merész tervei voltak a Supercellnek – szerencsére ezeket visszavonták.

Na ezért éri meg sírni Redditen: totál baromságot tervezett a Supercell februárra, a közösség “megvétózta”

Azóta kiderült, hogy konkrétan milyen újdonságok jönnek, menjünk is végig rajtuk!

Új lap

A Clash of Clans játékosainak ismerős lesz, bekerül a játékba a Wall Breaker.

Ez egy 3 elixír költségű lap, mely a toronyba fut, ott pedig felrobban – komoly sebzést okozva.

Új aréna

Spooky Town névre hallgató új arénát fogunk kapni (3600+ kupánál), mely nevéhez híven tényleg ad egyfajta ijesztő hangulatot: ködös pálya, csontváz és boszorkány szoborral tarkítva.

Ez persze azt jelenti, hogy a többi aréna eloszlásán is alakítanak: mind egyenlő távolságra lesz egymástól és a kártyák elérhetőségén is variálnak (de ha feloldottál egy adott arénához tartozó lapot, amit feljebb raknak a patch után, attól még továbbra is nyitható lesz ládából).

Új játékmód

A disznó éve jött el, mely egy új játékmód formájában manifesztálódik a Clash Royale-ban: 12 másodpercenként egy Royal Hog indul el a pályán nálunk és ellenfelünknél is (1 perc után 2 malac indul útjára) – az nem derült ki, hogy ez külön mód lesz-e, vagy a Clan War egyik csatája.

Nem az ez egyetlen új mód: a Mini Collection Mode 40 különböző lapot ad, melyekből paklit építhetünk és játszhatunk vele – a War Day csatához hasonlóan.

Jobb cserék

Könnyeben tudunk jövőhéttől cserélni társainkkal: 4 különböző lapot adhatunk meg, így a klánon belülieknek lesz bőven lehetősége választani egyet, amire szüksége van, hogy a csere létrejöhessen.

Az egész videót is linkeljük természetesen:

Várjuk a februárt, az tuti!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva