Fifa

Sala emlékére: az alábbi mezzel csatlakozhattok a közösségi mozgalomhoz

Drag - Csető Zsolt - 5 éve Címkék: FUT,

Nagyon szép gesztus a FIFA-játékosok részéről.

Egy hete már annak, hogy a La Manche csatorna felett nyoma veszett annak a repülőgépnek, melyen ott volt a Cardiff City friss rekordszerzeménye, Emiliano Sala is. Az argentin focista eltűnése a FIFA 19-re is rányomta a bélyegét, sokan ugyanis rögtön megkezdték a nyerészkedést a kapcsolódó kártyákkal, az EA azonban szerencsére hamar közbelépett és maximalizálta az itemek játékbeli értékét.

Az eltűnt gépet azóta sem találták meg a mentőcsapatok, ezért hivatalosan még nem nyilvánították halottnak Salát. Sőt, sokan még hisznek abban, hogy életben lehet, így miután a rendőrség leállította a keresést, gyűjtés indult annak érdekében, hogy az privát formában tovább folytatódhasson, ehhez pedig számos ismert focista csatlakozott. Ennek köszönhetően a napokban ismét útnak indult két mentőhajó, hogy nyomokra bukkanjanak.

Remény tehát még van, még ha nem is sok. Aki pedig szeretné kifejezni bizakodását, vagy esetleg már nem hisz a csodában és részvétet nyilvánítana, az most megteheti a FIFA 19-en belül egy nagyon szép közösségi kezdeményezésnek hála.

Szemfüles játékosok rájöttek ugyanis arra, hogy a japán Júbilo Iwata idegenbeli mezének hátulján egy “Sala” szponzorfelirat olvasható. Ezáltal kicsit olyan, mintha minden játékos az eltűnt játékos nevét viselné.

Reméljük, hogy ezen már nem fog nyerészkedni senki, hiszen ez egy nagyon szép és kreatív gesztus a FIFA-közösség részéről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva