League of Legends

Hivatalos: Befellegzett az olcsóbb skineknek, a Riot nem akar 1350 RP alá menni


Riot Mort végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Aki évekkel ezelőtt kezdte a League of Legends-et, az még emlékszik arra az időszakra, amikor egy igazán minőségi kinézetet még 975 RP-ért lehetett megvásárolni a boltból. Voltak persze kivételek, a Pulsefire Ezreal például egy heti kajapénzünkbe került, mondjuk meg is kapta a játék első Ultimate képesítését. Valamint néha-néha érkeztek 1820 RP-ért Legendary skinek, amik komolyabb animáció változásokat eredményeztek.

A 975 Rp-s Jade Fang Cassiopeia – Riot Games

Majd idővel megjelentek az Epic skinek, amiket sokáig akár “fél-Legendary” kinézeteknek is hívhattunk, ugyanis tényleg közel annyi mindent változtattak a hősökön, mint a legendás kiadások, egyedül a karakter hangjait nem változtatták meg. Ezeket 1350 RP-ért lehetett beszerezni a Shopból, s látva a sikerüket, a kiadó vérszemet kapott.

Mostanában többször lehetett találkozni azzal a kérdéssel a nagyobb fórumokon, hogy mégis hol maradnak az olcsóbb karakterkinézetek? Tény, évek óta nem érkezett valamirevaló Deluxe (750 RP), vagy Superior (975 RP) skin, viszont ez nem véletlen, a Riot Games úgy döntött, hogy felhagy ezek készítésével.

 

Riot Mort a Twitteren árulta el a közösségnek, nem áll a Riot Games szándékában a jövőben 1350 RP-nél olcsóbb skineket készíteni. Már csak azért sem, mert a piackutatások alapján ezeket még nyugodtabb szívvel vásárolják meg a játékosok, így értelmetlen lenne a kevésbé minőségi kategóriákat teletömni skinekkel.

Renektoy, egy 750 RP-s skin – Riot Games

Azoknak, akiknek pedig nem lenne pénzük egy 1350 RP-s skinre, ott vannak a folyamatos akciók és egyéb leárazások. 2019-ben a Riot ráadásul újragondolta a leárazás rendszert, több és minőségibb tartalmak kapnak a boltban akciós árat. Valamint időközönként a Your Shop is vissza-vissza tér az opciók közé.

Ha tehát hiányoltad a 750 és 975 RP-s kategóriákat, akkor bizony le kell mondanod róluk, mert a Riot Games egyhamar biztosan nem fog ebbe az árkategóriába skint gyártani!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva