League of Legends

Gyengébben startolt, mint gondolták – Jött is a hotfix buff Sylas-ra!


Máris megérkezett az első hotfix a legújabb hősre. Szerencsére nem kellett komolyan megpiszkálni a karaktert.

Sylas, a League of Legends legújabb, s egyben egyik legérdekesebb karaktere. Már csak azért is, mert megjelenésével Runeterra és Demacia története teljesen új mederben folyik tovább, ugyanis a kiadó felnyitotta a játékosok szemét, a “fényesebb” oldalnak is vannak sötét húzásai.

Az új hős történetéből és játékmenetéből fakadóan egy mage karakter, így a közösség többnyire a középső ösvényen alkalmazza. (Mivel új karakterről beszélünk, így jelenleg szinte minden pozícióban előfordul, ám a legtöbbször miden láthatjuk.)

Ahogy az lenni szokott, az új hősök mindig egy fokkal jobban teljesítenek, mint a régebbi karakterek, nem csoda, hiszen így még könnyebb eladni őket. Sylas képességei egyébként meglehetősen keményre sikeredtek, rendhagyó az ultimate-lopó mechanikája, de emellett szinte mindenből kapott egy kicsit a varázsló. Van a kitjében dash, shield, heal, CC és ami a leginkább fontos, tonnányi sebzés!

Ám az első néhány napos teljesítményével mégsem volt megelégedve a Riot Games, a kiadó munkatársai úgy érezték, nem lett elég meghatározó a karakter. Így élesítettek egy hotfixet, ami reményeik szerint kijavítja hosszútávon a “gyengébb startot”.

 

  • Alap stat változások
    • Attack Damage – 55.04-ről 58-ra emelkedett. (Könnyebben lehet vele farmolni.)
    • Magic Resist növekedés – 0.5 MR/szintről 1.25 MR/szintre nőtt. (Sokkal ellenállóbb lesz az AP ellenfelek ellen.)
  • Abscond/Abduct (E képesség)
    • Nőtt a képesség sebzése
      • 50/65/80/95/110-ről 70/85/100/115/130-ra. (Meglehetősen szignifikáns buff, jelenleg 1. szinten erősebb képesség, mint a megjelenéskor második szinten.)

A karakter játékmenetével nem tapasztaltak problémát a kiadónál, szimplán csak úgy érezték, hogy nem hozza azt az áttörést, amit elvártak volna tőle. Ezért is fókuszáltak inkább az alap statokra a hotfixben, nem akartak töltési időkbe belenyúlni, valamint egyéb mechanikai változásokat hozni.

 

Ismerve a League of Legends közösséget, ennek a hírnek nem valószínű, hogy mindenki örülni fog.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva