Hearthstone

“Működik, de nem tudom, miért” – Zyrios esete a Midrange Warlockkal


Egyedi paklival mászott High Legendbe a német játékos.

Bár igazán kiemelkedő deckje jelenleg nincs a class-nak, összességében kijelenthető a Warlockról, hogy egészen sok játszható paklija van most: a Cube, az Even, a Mecha’thun, a Zoo és a Control változat is ért el sikereket a közelmúltban. Ráadásul jól tudjuk, hogy a Hearthstone-ban mindig vannak alternatívák – ezek után már meg sem lepődünk azon, hogy Zyrios egy hatodik változattal ment nagyot nemrég a ladderen.

Igaz, a történethez hozzátartozik, hogy igazán a német játékos sem érti, mitől működik annyira az általa összerakott Midrange Warlock. “Ez a deck egyszerűen képtelen abbahagyni a nyerést, de nem tudom, miért”írta a Twitteren. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy #18 Legendig jutott vele a napokban.

Zyrios Midrange Warlock paklija
AAECAf0GCNPFAsLOApfTApziAtvpApz4AqCAA8CPAwv3BPIFtgebwgLKwwKRxwLy0AKI0gLY5QLo5wLWhgMA

A listából jól látszik, hogy a pakli kulcslapja egyértelműen a Skull of the Man’ari, amiből a szokásosnál is komolyabb értéket igyekszik kisajtolni a deck, miután a Voidlordok és a Doomguardok mellett két Lakkari Felhound is helyet kapott a pakliban. Ráadásul akkor sem esik kétségbe a deck, ha normál módon kell kijátszani a Discard lapokat, hiszen a Soulwarden segítségével még ki lehet menteni az eldobált fontos kártyákat – különös tekintettel természetesen a Bloodreaver Gul’danra.

Midrange deckről lévén szó, a minimális Skull és Discard szinergiákat leszámítva különösebb kombók nincsenek a pakliban, a cél a minél nagyobb előny kialakítása a boardról, amiben természetesen nagyban segít az említett Hero is. Mivel azonban könnyen elnyúlhatnak a meccsek a late game-ig, ezért nagyon fontos a Mojomaster Zihi szerepe, hiszen ezzel bevédhetjük magunkat egy időre az egy kör alatt nyerő kombó deckek garmadájával szemben.

Nem egy szokványos deck, annyi szent, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, lehet vele sikereket elérni. Az ára nem éppen alacsony, ráadásul sok drága lapja ki is rotál tavasszal, ha azonban megvannak hozzá a fontosabb elemek, akkor tehettek vele egy próbát!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva