Counter Strike

Már csak a REVOLTE maradt veretlen, újabb BP5 botlás – MNEB összefoglaló


Gabessonékon kívül mindenki megszerezte az első vereségét.

Tegnap lejátszották az ötödik mérkőzésnapot is a csapatok, meglepő eredményekkel zárult néhány meccs.

Az estét a Budapest Five és a God Is With Us találkozója nyitotta. A papírforma szerint a BP5-nek sima győzelmet kellett volna hozni. Felálltak már a HoP elleni vereségből, ESEA Advanced-ban nyertek is két meccset. Ennek ellenére úgy néz ki, a magyar ellenfél a BP5 Achilles-sarka. Ráadásul 12:8-as előnyt bukott el a BP5, 12:16-ra kaptak ki. A GIWU játékosát, bocót kérdeztük a meccsről:

“Jól jött a győzelem a csapatnak, talán jobban akartunk nyerni ezen a meccsen mint a BP5. Egy viszonylag nagyobb hátrányt sikerült ledolgoznunk, remélem ezt a lendületet a holnapi napba is sikerül átvinni.”

A második összecsapás a GAMERZONE.gg és a PixelFire meccse volt. A papírforma jött, GAMERZONE simán hozta a mérkőzést. A PixelFire még mindig nem tudott meccset nyerni, kezd egyre égetőbbé válni a helyzet.

A harmadik meccs a REVOLTE-HoP eSport rangadója volt, mely a nap talán legjobban várt mérkőzése volt. A titánok harcát meglepően könnyen nyerték gabessonék, 16:8-ra húzták be a meccset. Megkérdeztük mindkét csapat egyik játékosát, gabesson a következőkkel összegezte a találkozót:

“Szépen játszottunk, meglepő volt számomra, ha nem csinálunk pár gyermeteg hibát akár még ennél is simább meccs lehetett volna. A HoP-nak volt 1-2 tök jó köre.”

Klasszikus gabesson, udvariasan tud odaszúrni az ellenfélnek, de azért sportszerű marad. A vesztes oldalról hussaR-t kérdeztük:

“2-2-nél buktunk egy bukhatatlan kört, nem tudom mi miatt. De koncentráció vagy skill, lehet mindkettő benne volt, sőt inkább bizton állíthatom, hogy mindegyik . Ezután fejben megtörtünk és feszült lett a hangulat és szétestünk, illetve skillben és voltak bajok. Jól játszottak, ggwp.”

A nap zárásaként pedig a Nice Gaming és a Jöttünk, láttunk, nyertünk találkozóját követhettük, mely nagyon sima győzelem volt a Nice Gamingnek, 16:5-re tudták nyerni. Úgy néz ki, az N6 kezd összeérni, az irányító, sebi mondott pár szót az összecsapásról:

“Az egész meccset a higgadtság jellemezte, végig kontrolláltuk a játékot. Igaziból ez az, amire az előző hetekben készültünk, hogy fejben ott legyünk a tétmeccseken. Szerencsére sikerült is kivitelezni.”

Ahogy a táblázaton is látszik, mostanra csak a REVOLTE maradt veretlen, így 15 ponttal vezetnek. A GIWU feljött a BP5 mellé a 3-4. helyen. A Nice Gamingnek pedig már 3 büntetőpontja van a késésekből.

Nyitókép: Instagram, ESL

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva