Tech

Új mechanikus billentyűzetekkel rukkolt elő a Cooler Master


A népszerű gyártó leleplezte a legújabb termékeit.

Az SK650 és SK630 alacsony profillal rendelkező mechanikus billentyűzetek, amelyeket a gyártó főként munkára és játékra ajánlja. Az SK sorozatban Cherry MX alacsony profilú kapcsolók kapnak helyet, amelyek a kisebb kapcsolási utat biztosítanak és emellett ugyanolyan tartósságúak és pontosak mint a hagyományos vörös kapcsolók. A billentyűzetek már Type-C USB csatlakozóval rendelkeznek, így kényelmesebbé válik a felhasználásuk.

Az SK630

A billentyűnként állítható háttérvilágítás, a körbefutó oldalsó fénysor és a makrók, a Cooler Master Portal Software alkalmazás segítségével teljes mértékben testre szabhatók. Az “On-the-fly” vezérlés segítségével valós időben állíthatók bizonyos funkciók, mint például a fények és a makrók, így nem feltétlenül van szükség szoftver felhasználására. A Windows lock felhasználása lehetővé teszi, hogy játék közben ne tudjon a felhasználó kilépni. Az SK sorozat két méretben válik elérhetővé. Az SK650 egy teljes kiosztású billentyűzet, míg az SK630 kompakt változat, ten keyless (vagyis numerikus pad nélkül) változatban kerül forgalomba

Íme az Sk650

A most megjelent billentyűzetekből hamarosan elérhetők lesznek a vezeték nélküli változatok is, illetve márciusban érkezik az SK621, amely egy 65 gombos kompakt billentyűzet lesz, amit főként utazásokhoz ajánlanak.

A vezetéknélküli verziók az, SK651, SK631, és SK621, fegyverszürke színben kerülnek forgalomba, a későbbiekben pedig fehér változat is várható, amelyek Apple és Android kompatibilisek is lesznek.

Az SK650, SK630, február elejétől lesz elérhető, az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon:

  • SK650: 51 900 Ft
  • SK630: 45 900 Ft
  • SK621: 45 900 Ft

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva