Fortnite

Újabb ingyen tartalmakkal bővül a Founder’s Pack – Örülhetnek a Save the World tulajok


Az ilyen bónuszokat mindig szívesen fogadjuk!

A v7.30-as frissítés félelmetesen vaskosra sikerült, a leakerek ugyanis a Patch megjelenésének másnapján is képesek újdonságokat találni a forrásfájlokban. Többek között megtalálható már az Athena mappában (a Battle Royale rendszerfájljai találhatók benne) a The Prisoner, vagy kódnevén a “Snowfall” skin modelljei, több teljesen új Outfit, új LTM-ek és egy hatalmas Marshmello koncert elemei.

A mai nappal pedig egy teljesen új ciklus is kezdetét veszi, frissült ugyanis a Starter Pack ajánlat a Store-ban, Summitot a Cobalt Pack váltotta!

 

Aki szeretné megvásárolni az új pakkot annak kis türelmét kéri a kiadó, hivatalosan mától érhető el a Cobalt Pack, viszont a nem várt rendszerhiba miatt lehetséges, hogy bizonyos régiókban csúszik az élesítés. Egy biztos, 24 órán belül mindenki számára elérhetővé válik az új csomag!

 

És ha már a csomagoknál tartunk, a Save the World tulajok is kaptak korábban egy Founder’s Pack-et a Battle Royale-ba, ezzel fejezte ki az Epic Games a háláját azok felé, akik a Fortnite fizetős, PvE módjával is játszanak. Nos, a legújabb leakek szerint a jövőben még több ajándék tartalomra számíthatnak a Founderek, az új kozmetikai elemek között ugyanis felbukkant néhány olyan tartalom, ami feltehetően a hálacsomag részét fogja képezni hamarosan. Természetesen azok, akik már rendelkeznek Founder’s Pack-kel, azok automatikusan megkapják majd a szóban forgó tartalmakat.

Epic Games
Epic Games

A legfrissebb információink szerint a csomag egy új Glider és Pickaxe skinnel fog bővülni, előbbi a férfi modellhez, utóbbi pedig a női modellhez fog tartozni, legalábbis a színek és a stílus alapján ezt lehet leszűrni.

Nem a világ legnagyobb bővítése, de gyakorlatilag mindezt ingyen kapják a Save the World tulajdonosok, elvégre ők a PvE módért fizettek, az árban nem voltak benne a bónusz Battle Royale tartalmak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva