Counter Strike

Csőgyomor műtéttel a kilók ellen. Alvási rendellenesség miatt feküdt kés alá zews


A brazil coach alvási apnoe szindrómája miatt képtelen volt aludni, ezért döntött a műtét mellett.

A MIBR legújabb videójában tűnt fel az embereknek zews látványos fogyása. Ezúttal azonban nem az edzőterem tehet a dologról, mint keev esetében, hanem műtéti beavatkozás eredménye.

Az edző nyíltan beszélt az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól, és hogy miért döntött végül a műtét mellett.

“Nem szégyellem bevallani, hogy műtéttel fogytam le. Igazából épp az ellenkezőjét érzem. Ha valaki a titkomról kérdez, csak megmondom neki, hogy ő is vágassa fel a hasát.

Mindig is magabiztos ember voltam, és az alvási apnoe szindrómán kívül egészségesnek is tartottam magam. Az ESL One: Belo Horizonte alatt azonban egyre erősebb tüneteket kezdett produkálni, 10 perceket aludtam esténként. Annyira eldurvult, hogy amint elaludtam egyből fuldokolva ébredtem, és levegőért kapkodtam, kb száz alkalommal egyetlen este alatt. Ezen változtatnom kellett.

Hatással volt a munkámra és az életem minden területére. Mentális állapotom is gyorsan leromlott, valahogy úrrá kellett lennem ezen. Az orvosok a csőgyomor műtétet javasolták, ahol a gyomor jelentős részét eltávolítják, és garantáltan megoldja a gondjaimat.

Igazuk lett, a műtét után egy héttel már újra átaludtam az éjszakát.

Most, pár hónappal később az életminőségem óriásit nőtt, és azt kívánom, bárcsak előbb tudtam volna erről, hogy megcsináltathassam. Nem is tudatosult bennem, mennyire fontos egy olyan alapvető dolog, mint az alvás, amíg el nem vette tőlem a betegség.”

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva