Hearthstone

Rettegjetek, kombó deckek: innovatív Warlock paklival kísérletezett BoarControl


Spiteful Warlockkal próbálkozott a brit játékos.

Úgy tűnik, hogy mostanában előszeretettel próbálkoznak új ötletekkel a játékosok a Warlock kapcsán, azok után ugyanis, hogy Zyrios nemrég egy Midrange verzióval ment nagyot, most BoarControl is nekiállt kreatívkodni egy kicsit a legújabb streamjében.

A Spiteful Warlock, mint koncepció persze nem új keletű, hiszen korábban is próbálkoztak már vele (komolyabban éppen egy évvel ezelőtt). Mostanában azonban még opcióként sem nagyon merült fel – ezért is meglepő, hogy a brit streamer és versenyjátékos végül úgy döntött, kipróbálja High Legendben. Mutatjuk az általa használt verziót:

BoarControl Spiteful Warlock paklija
AAECAf0GBpfTApziAvzlAtDnAtvpAqCAAwz3BPUFm8IC68ICysMCm8sC8tAC0eEC6OcClugC1+sC1IYDAA==

A Spiteful Summonerhez ezúttal a Rastakhan’s Rumble-ben megjelent 8 manás Warlock spell, a Void Contract biztosítja a muníciót, ami önmagában egyébként nem tűnik nagy számnak, ám a mostani, OTK és kombó jellegű deckekkel teli metában kifejezetten nagyot tud szólni. Bekerült mellé a Spiteful paklik gyakori tartozéka, a Grand Archivist is, amiben jelen esetben még kockázat nincs, hiszen mivel a Void Contract nem igényel célpontot, mint például az Ultimate Infestation a Spiteful Druidban, ezért a random jelleggel nem tudunk rosszul járni. Már csak reménykedni kell, hogy pont a kombó kellékek menjenek a levesbe!

Ahogy azt a Spiteful deckeknél már megszokhattunk, a legjobb Neutral lények itt is egy stabil alapot adnak, illetve bekerült a mostanában sok deckben visszaköszönő Corpsetaker-vonal is, melyhez Zilliax és az Argent Squire biztosítják a Divine Shield és Lifesteal funkciókat. Warlockból pedig a Kobold Librarian mellett a leggyakoribb Demon készlet került be a Skull of the Man’arival, a Doomguarddal, a Voidlorddal és egy Possessed Lackey-vel – meg persze Bloodreaver Gul’dannal.

Igazán nagy minta még nem áll rendelkezésre ahhoz, hogy elég jól meg tudjuk ítélni a pakli erejét. Aki azonban szereti a különleges deckeket, amikkel senki nem játszik, az merítsen bátran inspirációt BoarControl fenti verziójából.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva