Gaming

Clash Royale-bajnoksággal és Zsomaccal vár mindenkit a Pólus jövő hétvégén


Gaming programok február 9-én és 10-én a Hódítók hétvégéjén.

2018 meglehetősen aktív év volt gaming téren a Pólus háza táján, a jó hír pedig az, hogy az idei esztendőben sem maradnak videojátékos programok nélkül az érdeklődők: a Pólus Digital Playground sorozat február 9-én és 10-én a Hódítók hétvégéjével folytatódik majd, melynek fókuszában a Clash Royale lesz. Lássuk, milyen programokra lehet számítani!

Clash Royale-bajnokság

Aki úgy érzi, hogy kipróbálná magát kompetitív szinten is, az összemérheti tudását másokkal a Clash of Pólus névre hallgató bajnokságban, melynek online selejtezőjét február 3-án tartják majd. Ehhez a játékon belül lehet majd csatlakozni, a szükséges tournament kódot pedig a magyar Clash Royale-közösség kiemelt szereplője, Zsomac Facebook-oldalán lehet majd megkaparintani ezen a napon. Maga a kvalifikációs verseny 17 és 18 óra között zajlik majd, ahonnan a Top 16 jut tovább az egy héttel később esedékes offline fináléba.

A döntő február 10-én, vasárnap lesz a Pólusban, melyről élő közvetítés is lesz Zsomac Twitch-csatornáján. A három dobogós helyezett egyedi éremmel, oklevéllel, illetve Samsung Experience Store vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb 50.000 Ft, 30.000 Ft és 20.000 Ft értékben.

Zsomac rajongóinak egyébként nem kell izgulniuk, hiszen a dedikáló-zónában mindenkinek lesz lehetősége autogramot kérni és fotózkodni. Sőt, lesznek más sztárvendégek is: szombaton Baluka, vasárnap pedig DoggyAndi és IceBlueBird várja majd a rajongóit 13 és 14 óra között.

Egyéb programok

A Clash of Pólus mellett egy kisebb King of the Hill-bajnokság is lesz a rendezvény mindkét napján, ahol különféle gamer ajándéktárgyakat lehet majd bezsebelni a Geek Corner jóvoltából – mindenki kap valamit, aki egymás után három mérkőzést megnyer a színpadon. De természetesen azokra is gondolnak, akiket nem feltétlenül a versengés érdekel, vagy még csak érdeklődnek a játék iránt, a Clash Royale-zónában ugyanis kötetlenül játszhatnak majd a kezdők is.

Akit a Clash Royale nem mozgat, a gaming viszont közel áll szívéhez, annak is lesz miért kilátogatnia a Pólusba jövő hétvégén, hiszen a kiállított Xbox One és Xbox 360 konzolokon rengeteg játék kipróbálható lesz, míg a Nintendo Switch masinákon Fortnite-ozni lehet majd.

Ha tehát oda vagy a Clash Royale-ért, ne adj’ isten még versenyezni is szeretnél, akkor érdemes szabaddá tenned a vasárnap estédet és a jövő hétvégédet, hiszen jön a Clash of Pólus bajnokság – ne maradjatok le róla!

(A rendezvény hivatalos honlapja)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva