Fortnite

7 szezon, 4 kemény munkával megszerzett skin – Melyik sikerült a legjobban?


Górcső alá vesszük az eddig megjelent 4 speciális skint.

Az Epic Games elképesztő mennyiségű újítással pumpálja folyamatosan az életet a Fortnite-ba, melyek egyik legjobbika a Battle Pass félturbózása volt a 4. szezonban.

Egészen addig “csak” a 100 tiernyi jutalmat üthettük ki (azt is a 3. szezontól, előtte kevesebb volt), onnantól viszont beindult a gépezet, egy tök jó kis pluszt adtak hozzá a speciális skinekkel.

Ezek azok a kinézetek, melyeket relatíve komoly munkabefektetéssel, hosszú hetek kihívásait lenyomva kaphattuk meg.

Képtalálat a következőre: „season 4 fortnite”

3 szezonon keresztül egyszerű volt a recept: “mindössze” 7 hétnyi küldetést kellett teljesíteni Battle Pass tulajként ahhoz, hogy nálunk landoljon az extra outfit.

Az idei szezonra vitt egy csavart a dologba az Epic Games: nem kell egyetlen hetet sem kimaxolni, viszont 60 küldetést meg kell csinálnunk az összesen 10×7=70-ből. Összehasonlításképp eddig elég volt 49-et, tehát megnehezítette az egészet a kiadó ha úgy nézzük, másik oldalról viszont ha volt 1-1 nehezebb quest a szezonban, akkor kihagyhattuk (rád gondolunk régi idők kísértője, trap kill).

Menjünk gyorsan végig 1-1 gondolat erejéig mind a négyen, aztán egy szavazásra invitálunk titeket!

The Visitor – 4. szezon

Képtalálat a következőre: „season 4 blockbuster skin”

Ennek a skinek egyik ismertetője az volt, hogy valamit variálhattunk rajta stílus szempontjából. Az első körül keletkezett a legnagyobb hype, ami egy csapásra darabokra tört: a közösség nagy része nem érezte úgy, hogy a minőség egyenesen arányos lett volna a játékosok által befektetett munkával.

Enforcer – 5. szezon

Képtalálat a következőre: „the enforcer skin backbling fortnite”

Az 5. szezonra remélhettük, hogy valami jobbat tartogat az Epic Games – nos nem így lett, az Enforcer befejezetlennek hat, ráadásul nem lehet variálni rajta semmit – azért a backbling elég jó lett.

A.I.M. – 6. szezon

A 6. szezonbeli bónusz skin is majdnem a frászt hozta a játékosokra, első ránézésre sokaknak nem tetszett, de végül játékon belül pofás lett, valamint egy egyedi hátizsákot kapott, ami a killeket számolja.

Képtalálat a következőre: „season 6 AIM skin backbling”

The Prisoner – 7. szezon

A téli téma miatt talán minden eddiginél izgatottabban várták a játékosok a 9. hetet (amikor először kiüthetővé vált az outfit), ráadásul egy csavart is vitt a kiadó a dologba: a rabságból szabadulni vágyó főszereplő új dizájnjait stílusosan kulcsok megkeresésével oldhatjuk fel – 10/10 ötlettel tette hangulatossá a skint az Epic!

Szerintetek melyik sikerült a legjobban? Az alábbi formulát kitöltve voksolhattok, az eredményekkel pár napon belül jelentkezünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva