Fortnite

Új stílust kap a Love Ranger – Valentin napon újabb megnyitható tartalmak és küldetések érkeznek


Újabb skin kap exkluzív stílust a kiadótól.

Nagyon úgy fest, az Epic Games ráérzett az újrahasznosítás ízére. Nemrégiben megjelent ugyanis a Frozen Legends Pack, amiben három Outfit és három Back Bling volt megszerezhető, viszont egyik sem volt új kozmetikai elem, mind a hat skin már egy korábban létező kinézet újraszínezése volt. Amolyan All-Star, ugyanis a Red Knight, a Raven és a Love Ranger kapott helyet a csomagban.

A Frozen Legends csomag – Epic Games

Nem sokkal a Frozen Legends csomag előtt, a semmiből érkezett meg a Bright Bomber sötét verziója, a Dark Bomber. A Fortnite története szerint egy párhuzamos univerzumból érkezett a Dark Bomber, mindezt Kevin, a hatalmas kocka-jelenség ereje tette lehetővé. Természetesen nem kell mondanunk, hatalmas sikert aratott az új skin, egy ideig szinte mindenhol csak Dark Bombert lehetett látni.

Dark Bomber – Epic Games

Nem meglepő hát, hogy a legújabb leakek szerint folytatja az újrahasznosítást az Epic, Valentin nap alkalmából ugyanis megérkezhet az egyik legkedveltebb Fortnite skin sötét kiadása, a Dark Love Ranger.

Epic Games

Ám ezúttal a skin mint stílus érkezhet a játékba, pont úgy, mint a Skull Trooper és a Tomatohead esetében történt korábban. A forrásfájlok között a “Styles” mappában feltűnt ugyanis egy teljesen új elem, ami “CupidDark” névre van keresztelve. Vagyis a Love Ranger tulajok hamarosan új verziót kapnak szeretett kinézetükhöz.

Sőt, minden jel arra utal jelenleg, hogy a stílus megszerzésének módja is hasonló lesz, mint a Skull Trooper és a Tomatohead esetében, a Dark Love Ranger megnyitása ugyanis küldetésekhez lesz kötve. Azt sajnos még nem tudni, hogy pontosan mit kell majd csinálnunk a kihívások alatt, vagy azt, hogy pontosan mennyit kell teljesítenünk az új stílus megnyitásához, az viszont körvonalazódik, hogy több napos lesz az esemény, ugyanis lesznek egyéb megnyitható tartalmak is.

A Banner helye és megnevezése – Dexerto -Epic Games

Többek között egy Banner ikon, aminek helyét jelenleg egy Placeholder (helykitöltő) fájl őrzi a forrásfájlok között, ám a megnevezéséből már tudhatjuk, a Dark Love Ranger kihívásokhoz lesz köze, ugyanis “CompletionCupidDark” néven van feltüntetve, vagyis biztosan kapunk majd a küldetések teljesítéséért Bannert is.

Ugyan a fájlt már megtalálták, ám tényleges modell még nincs a forrásfájlok között a Dark Love Ranger-höz, így csak egy közösségi tervet tudunk irányadóként mellékelni, szinte biztos, hogy az Epic Games kiadása ennél profibb lesz.

Dark Love Ranger – Közösségi ötlet – Epic Games

Az Epic tehát a Valentin napot sem szeretné elhanyagolni, lesz mit csinálni a szerelmesek ünnepe környékén is!

Borítókép: Dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva