Gaming

Na végre összekapták magukat! Kreatív új Lunar New Year Hog emote-ok jöhetnek a holnapi frissítéssel


4 új emote szivárgott ki.

Egy napot késett (mindig pénteken szokták megmutatni), de végül csak begurult a februári balansz frissítés tartalma, melyet már nyilván mindenki ismer, de aki lemaradt volna róla, az IDE kattintva elolvashatja, hogy mi változik – spoiler: 3M mainek nem fognak örülni!

Nem ez az egyetlen újdonság a Clash Royale háza táján, egy új emote csomag szivárgott ki, mely jó eséllyel szintén holnap jön.

4 darab új Hog emote-ot láthatunk, mely azért érdekes, mert a Supercell jó ideje egyesével rakja be ezeket és csak gemért teszi elérhetővé őket. Korábban pletykáltak arról, hogy időnként bekerülhetnek a játékba csomagok is, (melyeket eddig pénzért lehetett csak megvenni, igaz ár-érték arányban sokkal jobbak voltak, mint az 1-1, 250 gemért vehető emote-ok), most úgy tűnik, hogy igaznak bizonyul ez.

Képtalálat a következőre: „pig emote scream clash royale”
BenTimm1

A Lunar New Year mostanában zajlik minden játékban, úgy látszik idén a Supercell is csatlakozik ezzel a négyessel a szokáshoz – egyébként kifejezetten tetszetős darabokat láthatunk, elkanyarodik a lassan egyhangúvá váló visítozó emote-ok témájától.

Ez most szép munka lett Supercell!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva