Fortnite

Dr DisRespect kiakadt az Epic döntésén: hogy kaphatott Marshmello hamarabb skint, mint Ninja?!


Doc nem örült a döntésnek.

Szuper érzés mostanában Fortnite játékosnak lenni, ugyanis az Epic Games elhalmoz minket rendkívül jól sikerült extrákkal – ilyen a Marshmello event is, melynek ráadása is lesz, annyira jó lett!

Jön a ráadás! Akkora siker volt a Marshmello koncert, hogy vasárnap 8-tól megismétlik

Nem mindenki örül ennek, most a Fortnite-ba ismét belekóstoló DrDisrespect mondta el véleményét az egésszel kapcsolatban – tőle megszokott velős véleményét…

A játékba belépve a Marshmello skin jelzése fogadta, amire lényegében következő volt a reakciója: “ne mondjátok, hogy ez a srác kapott egy outfitet. Hát elkezdődött, a világ befolyásos ügynökségei belefolytak a játékba”.

Ahelyett, hogy a saját sztárjait tisztelné meg ezzel az Epic Games, lepaktál másokkal is, elég csak az NFL skinekre gondolni.

Itt nem ért véget a hegyi beszéd:

“Legyünk őszinték: ha Ninja nem kap, Tfue nem kap, akkor mégis mi a francot csinál az Epic Games? Ők ketten vagy épp Daequan mind top játékosok és a közösség elismert tagjai”.

Nos kétségtelen, hogy csalódás lehet számukra ez a döntés, illetve biztos vagyok benne, hogy az igazi fanok szívesebben játszanának a fent említett játékosok skinjeivel, de azért ne felejtsük el, hogy például Ninja már kapott egy csákányt:

Képtalálat a következőre: „plunja pickaxe fortnite”

Reméljük ami késik, nem múlik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva