Counter Strike

Ez a videó magáért beszél! Wallhack segítségével csalták le a Budapest Five ötösét


Az Anti-Cheat nélküli kvali már önmagában is furcsa, nem is csoda, hogy minden ellenfél kiakadt a gyanús csapatra.

A Heavy KnockOut csapata az utolsó körben ütötte el a Budapest Five csapatát a továbbjutástól. A 13:16, 10:16-os végeredménnyel önmagában semmi gond nem lenne, a vereség azonban igencsak gyanús körülmények között történt!

A BP5 játékosai érthetetlenül álltak a folyamatosan jól informált ellenfél előtt, de ahogy a videón is látszik, ez más csapatoknak is feltűnt. Egy korábbi ellenfél az Overpowered is panaszkodott a bolgár csapatra, akik mindig pontosan tudták merre kell menni.

Ha megnézzük a videót, tisztán látszik, ahogy 0 infóval biztosra mennek.

4-en stackelik A-t, miközben egy valaki kitolja B-t, de igazából be se néz sehova. Fixen tudják, hogy minden Terror A-ra megy, kihúzott gránátokkal várják a támadást. Külön csodálatos a niykorgós ajtón keresztül belőtt két tökéletes AK fejes…

A videó alapján és a BP5 elmondásából nem nehéz megállapítani, a bolgárok játékában valami nem volt tiszta.

Jogos a kérdés, miért nem buktak le?

A válasz fájdalmasan egyszerű, a kvalifikációs meccseken nem volt Anti-Cheat a szervereken. Vagyis aki bevállalta, büntetlenül csinálhatott, amit akart.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az utólagos felháborodás miatt változik-e a valami. Elképzelhető, hogy az adminok érvénytelenítik a bolgárok eredményeit, ha egyértelmű bizonyítékokat találnak a csalásra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva