R6

Ebben most semmi túlzás nincs: Caveira képessége broken, komoly előnyhöz juttatja használóját


Caveira képességével komoly bajok vannak.

Pár órája megosztottunk veletek egy tippet a játékkal kapcsolatban, most valamilyen szinten ismét egy tipp következik, de azért ennél többről van szó.

Erre is rájöttek a játékosok: lehet támadni a Skylight felől, innen elvághatjuk a roamerek egyik útját

Idézőjeles hősünk ezúttal Caveira, az igazi hős pedig Get_Flanked, aki észrevett egy olyan bugot a brazil védővel kapcsolatban, ami a jó ég tudja, hogy mióta lehetett már bent a játékban.

A silent steppel van a gond: aktiválása után a mi szemszögünkből nem történik semmi, az ellenfeléből viszont berogyaszt a védő – legalábbis ha egy tárgy mögé bújunk.

Így néz ki a dolog alapból:

Ez pedig az eszköz használata után:

Láthatjátok, hogy Caveira letűnt, azonban a nézőpontja ugyanott maradt a brazilnak.

Így ő képes volt lelőni Ash-t a semmiből!

Itt láthatjátok, hogy játék közben hogyan néz ki a jelenet.

Ezúttal nem javaslom kifejezetten a videó többi részének megnézését, mert erről beszél hosszan, valamint megnézte a videós, hogy máshol is meg képes-e ezt megcsinálni (igen).

Szerkesztőségünk nem szívesen ír exploitokról, célunk ilyenkor mindig az, hogy aki használta ezt (akár öntudatlanul), az fejezze be, mert nem lehet tudni, hogy szankcionálja-e a Ubisoft, aki pedig elszenvedője ennek, az igyekezzen elkerülni ezeket a szitukat (ha ilyen van, akkor vonuljunk vissza, hogy lejárjon a Silent Step).

Reméljük, hogy mihamarabb javítja a Ubisoft!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva