R6

Erre is rájöttek a játékosok: lehet támadni a Skylight felől, innen elvághatjuk a roamerek egyik útját


Új trükköt fedeztek fel Fortress-en.

Immáron nagyjából 2 hónapja bent van az Operation Wind Bastionnel érkezett Fortress, mely tapasztalatom alapján megosztotta a közösséget a pálya minőségének szempontjából.

Sokak szerint túl nagy, rettentő nehéz drónnal felmérni mindent, így a védőket favorizálja, mások szerint elég sok a játszható site, emiatt pedig szeretik – meglátjuk, hogy ha Pro League-be bekerül, akkor milyen meccseket láthatunk majd rajta.

No de kanyarodjunk vissza a cikk eredeti szándékához: egy támadók szempontjából hasznos, védők szemszögéből veszélyes (és ezáltal figyelni való) tipp következik:

Finally Got Into The Fortress Skylight With Niko from Rainbow6

Biztos vagyok benne, hogy nem a videó szerzője az első, aki megtalálta azt, hogy hogyan lehet a Skylight felől támadni és erre a pontra bejutni, azonban érhető okokból ez a poszt ért el mindenkihez. Amint látható, egy olyan pozícióra tesz szert Twitch, ahonnan egy gyakori rotáció vágható el -így a roamereknek mindenképp érdemes errefelé is figyelnie.

Az egyik kommentelő felhívta arra a figyelmet, hogy ezt nem valószínű, hogy így tervezte a Ubisoft: amikor beugrik a játékos a szóban forgó helyszínre, akkor felette világossá válik a környezet, ami bugnak tűnik (és arra utal, hogy a fejlesztők nem gondoltak erre a lehetőségre).

Nem ez az első eset, hogy valamint nem tesztelt ki alaposan a kiadó Fortress-en:

Ezt biztosan nem így tervezte a Ubisoft: bivalyerős spawn peek pozícióra leltek az új pályán

Zárásképp a pozíciót használóknak: a jobbra látható kék átjáróra leugorva tudtok (némi sebzést elszenvedve) lejönni innen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva