Fifa

TOTW 21 előrejelzés: Duplázik Willi Orban?


Nem új, de újra magyar játékos lehet a TOTW egyik szereplője!

Szerdán érkezik a TOTW 21, így itt az ideje, hogy mi is közöljük, kiket várunk a hét csapatába. A múlt heti csapat egészen átlagosnak mondható, a heti viszont több szempontból is izgalmasnak ígérkezik.

Először is, újra lehet magyar játékos a csapatban, Willi Orban nagyon szép játékot mutatott, könnyen lehet, hogy megkapja a második In-Form lapját!

Ezen felül pedig könnyedén lehet, hogy a Premier League fog dominálni, bőven volt teljesítmény, melyet érdemes a héten kiemelni.

David De Gea 91 -> 94 (második IF)

De Gea kapott gól nélkül hozta le a Leicester elleni bajnoki meccset, melyet csapata 1-0-ra nyert meg, idegenben. Solskjaer alatt megtáltosodott a csapat, az elmúlt 10 meccsből 9-et megnyertek. A mostani nem a legszebb meccsük volt, a spanyol hálóőrnek 6 védést kellett bemutatnia, hogy ne legyen döntetlen a vége.

Harry Maguire 82 -> 85 (második IF)

A Leicester kemény időszakon van túl, először a Liverpool ellen kellett helytállni, majd a Manchester United csapatát fogadták otthon. Bár a United 1-0-ra nyerni tudott, a Pool ellen Maguire gólt szerzett, ezzel a tabella éllovasa ellen döntetlent hozott a csapat.

Willi Orban 79 -> 84 (második IF)

A RB Leipzig 3-0-ra verte a Hannover csapatát. Ez magában még talán nem is olyan hatalmas meglepetés, az viszont annál inkább, hogy a három szerzett gólból 2 Willi Orban nevéhez fűződik. A magyar nemzetiségű védő ezzel a teljesítménnyel könnyen másodjára is IF lapot kaphat, mi nagyon szorítunk neki!

Marcel Halstenberg 78 -> 82

Nem csak a mi védőnk tündökölt a Hannover elleni győzelem során. Halstenberg is gólt szerzett, és emellett rendkívül szépen játszott. A lipcsei csapat 5 pontra közelítette meg a Bayern a tabellán, nagyon erős szezonjuk van.

Thorgan Hazard 81 -> 85 (második IF)

A fiatalabbik Hazard is megszaladt a legutóbbi bajnokin. Thorgan 2 gólpasszt jegyzett a Schalke elleni bajnokin. Ezzel a győzelemmel sikerült megszerezni a második helyet a pontversenyben, megelőzve a Bayern csapatát.

Cesc Fabregas 84 -> 85

A spanyol épp csak eligazolt a Chelsea csapatából Monacóba, máris elkezdett a csapat javításán dolgozni. Henry távozásával úgy tűnik újra a jó irányba tart a Monaco, legutóbb a Toulouse csapatát verték meg 2-1-re. Bár még kieső helyen vannak, már csak a gólkülönbségen kell javítaniuk. Mi szorítunk nekik!

Shinji Kagawa 83 -> 85

Kagawa elhagyta a Dortmund csapatát, hogy kölcsönben szerepeljen a Besiktas csapatában. Első meccsén a padról beállva tudott duplázni. A csapat 6-2-re nyert.

Edin Visca 82 -> 84

Bár elég nehéz lesz velemi erős chemistry-t találni, Visca Törökországba való visszatérése után azonnal 3 gólpasszal kezdett. Emellett nehéz lenne elmenni egy TOTW nélkül.

Sergio Aguero 89 -> 90

Ideje lenne, hogy Aguero is kapjon egy IF lapot. Azt hisszük, hogy itt a tökéletes alkalom, miután a TOP 6 egyik tagját, az Arsenalt 3-1-re verték el otthon. Az argentin klasszis mesterhármast szerzett.

Gonzalo Higuain 88 -> 89

Egy másik argentin csatár, friss igazolás a Chelsea-ben. Higuain 2 góllal vette ki a részét a Chelsea 5-0-ás győzelméből. Kellett is nekik a siker, hiszen az előző fordulóban egy 4-0-ás pofont szenvedtek el a Bournemouth otthonában. Angliában rendkívül izgalmas lesz a végjáték, nagy harcok mennek a BL-t érő helyekért.

Joshua King 78 -> 84 (második IF)

King első TOTW lapja is egy tökéletes budget támadó volt a PL csapatokba, ettől a lapjától meg egyenesen retteghetünk majd, ha folytatja a hagyományt.

King szinte biztos résztvevő a TOTW-ben, miután 2 gólt szerzett a Chelsea elleni 4-0-ás meccs során. Nem semmi teljesítmény!

Szerintünk így fog kinézni a hét csapata a 21. alkalommal. Ti kit cserélnétek le? Willi egy Bundesliga csapatba már teljesen jó választás lesz. Reméljük bekerül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva