Fortnite

Az átalakított tábortűzzel oldhatjuk fel a Prisoner következő szintjét? Délután kiderül!


Érkezik a Fortnite v7.30 Content Update!

Ha kedd akkor frissítés, ezúttal sincs ez másképp. Az Epic Games hétfő este bejelentette, hogy magyar idő szerint kedd 14:00-kor megérkezik a v7.30 Content Update. Bizonyára több újdonság is érkezik, de kettő új tárgyat már biztosra is vehetünk!

Saját lőszer típussal érkezhet a Bottle Rockets – Mire lehet képes az új fegyver?

Az egyik ezek közül a Bottle Rockets névre hallgató fegyver. Annak ellenére, hogy nagyon sok információ még homályos a tárggyal kapcsolatban, máris megosztotta a közösséget.

A másik tárgy azonban egyből sokak kedvencévé válhat, hiszen a pályán elszórt tábortüzeket használhatjuk fel a saját életerőnk növelésére. Korábbi bejegyzésünkben már felfedtük a működési módját:

A jelenlegi Cozy Campfire tárgy változatlan lesz, a csapda tárhelyünkbe fog landolni és oda visszük majd, ahova csak akarjuk. Viszont a Battle Royale sziget tele van tábortüzekkel, amik jelenleg csak színesítik a környezetet. Ezekkel a tábortüzekkel hamarosan interakcióba léphetünk, ekkor meggyújtjuk őket és 25 másodpercig élvezhetjük a Cozy Campfire hatást. Mindez 25 másodpercig tart, ezek után pedig kiég a tábortűz, használhatatlanná téve másoknak.

Még valami!

Könnyen lehet hogy az átalakított tábortűznek lesz még egy hasznos tulajdonsága. A leakerek szerint ennek a használatával oldhatjuk majd fel a Prisoner / Snowfall skin következő állapotát. Erre utal a korábban kiszivárgott 10. heti betöltőképernyő is!

 

Délután jelentkezünk a frissítés changelogjával!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva