Counter Strike

Két embert is lecserélt a mousesports, 5 és fél év után távozik chrisJ is


STYKO és chrisJ távozásával új lehetőségek nyílnak a mouz előtt.

A mousesports óriási szégyenre lemaradt a Katowice Majorról, simán kiestek az EU Minorról. Tisztán látszott, hogy valami baj van a csapattal, már a kiesés pillanatában biztosra vehettük, cserélni fog a mouz.

Azt azonban biztosan kevesen gondolták volna, hogy rögtök két helyen is változtatnak, és az egyik chrisJ lesz.

A klub hűséges játékosa 2013 októbere óta viseli a mousesports mezét, jóban és rosszban kitartott a csapat mellett. A másik távozó STYKO, akit egyszer már kispadra ültettek Snax érkezése miatt. Mellettük ráadásul távozik a coach lmbt is, drasztikus változások a csapatnál. A vezetőség vélhetően a játék stílusával és a mutatott összképpel lehetett elégedetlen, ha a coach-tól és az irányítótól egyszerre köszöntek el.

A változás után rengeteg kérdőjel merül fel a játékosok kapcsán!

Ki érkezik suNny, oskar és ropz mellé? Együtt folytatja-e chrisJ és STYKO? Hol lesz nekik hely akár együtt, akár külön?

Próbáljunk szépen végigmenni a lehetséges forgatókönyveken:

A posztokat tekintve egy IGL és egy support hiányzik jelenleg a mousesports-nak. Szabad irányítók közül ott van például tarik, karrigan, vagy NEO. Simán elképzelhető továbbá, hogy a support pozíciót szintén az irányítóra hárítják majd, és érkezik egy ScreaM vagy smooya típusú mad fragger. A klasszikus support egyszerűen nem vált be a csapatnál, ezt a STYKO-Snax-STYKO cserélgetésnél is láttuk, ráadásul most ismét elküldték szegényt.

STYKO és chrisJ vélhetően külön folytatják, hiszen egyik más csapatnál sincs olyan égető szükség két rutinos játékosra. Európában ráadásul a top csapatok jelenleg köszönik megvannak, maximum a Major utáni mozgások kedvezhetnek a csapat nélkül maradt párosnak. Ha valaki csalódást keltő eredménnyel kipottyan a Majorról, elképzelhető, hogy kettejük közül hív majd erősítést magához. De chrisJ akár a FaZe-nél is felbukkanhat, ha NiKo irányítása nem lesz meggyőző.

“Szomorú nap ez a szervezetnek, hiszen Sergey, Martin és Chris is régóta értékes tagjai voltak a csapatnak. Előre kell tekintenünk és keményen dolgoznunk, hogy ismét a cilég legjobbjai közé kerülhessünk” – nyilatkozta a mousesports elnöke, Stefan Wendt.

A játékosok közül a szűkszavú suNny is nyilatkozott, és bár ezúttal is rövidre fogta, mégis sok kérdést vet fel a dolog. Hiszen szavaiból mintha az látszódna, már tudják is, kik lesznek az új emberek:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva