Hearthstone

16:0-s sorozattal ment Legendig a Priest-mester ezzel a paklival


Zetalot ismét megmutatta, hogy nem hiába tartják az egyik legjobb Priest-játékosnak.

Vannak, akik szeretik már a szezon első napjaiban kiütni a Legendet – összehozta ezt nemrégiben a Priest-szakértőként számon tartott Zetalot is, aki előszeretettel kísérletez szokatlan összeállításokkal.

Most is egy ilyen pakli hozta meg számára a sikert, ami tulajdonképpen egy Quest Priest, de közel sem a megszokott fajta. Az igazán feltűnő azonban az a kiugró eredménysor, amivel összejött neki a Legend:

Zetalot egy 16:0-s szériával mászott el Rank 3-ról egészen #40 Legendig.

Íme a lista, amivel összejött számára a ritkán látott bravúr.

Zetalot Quest Priest deckje
AAECAa0GBgnFBO0F1cEClsQCkNMCDPsBoQTTCtHBAvDPAujQAqniAurmAp/rAqH+ApeHA+aIAwA=

A kiindulási pontot a Quest, az Awaken the Makers adja, méghozzá a szokásos “munícióval”, a Loot Hoarderrel, a Dead Ringerrel, a Gilded Gargoyle-lal, a Plated Beetle-lel, a Bloodmage Thalnos-szal és a Crystalline Oracle-lel – meg persze az őket visszahozó Twilight’s Call-lal. A cél az, hogy a jutalomként járó Amara minél előbb meglegyen, neki ugyanis nagyon fontos szerepe van a pakliban.

A 40 HP-ra gyógyulást többször is meg tudja ismételni a Seance-nak köszönhetően a deck, erre pedig azért van szükség, mert a győzelem kicsikarására bizony idő kell. Ez utóbbit leginkább két módon lehet elérni. Az egyik a Prophet Velen + Coin + Mind Blast + Mind Blast kombó, amivel 20-at lőhetünk az ellenfél arcába – mindezt pedig Alexstrasza segítségével ügyesen elő is készíthetjük. Ha azonban erre nincs lehetőség, akkor a Shadowreaper Anduin folyamatos pingelése és a Shadow Vision segítségével összeszedett minél több Mind Blast hozhatja meg a sikert.

Nem egy könnyű deck, el kell ismerni, hiszen az erőforrások hosszú távú beosztása komoly mérlegelést igényel. Aki azonban szereti a “lassú víz partot mos” elvre építő paklikat, annak több mint ideális lehet – ráadásul ahogy a mellékelt ábra is mutatja, kis szerencsével brutális winrate is összehozható vele. Sok sikert!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva