Gaming

Az EA megerősítette: Az Apex Legends ellenére, még idén jön a Titanfall 3


Az EA egy újragondolt Titanfall 3-mat ígér, még idén. Izgatottan várjuk, és csak remélni tudjuk, hogy nem fogja elnyomni az Apex Legends BR-t.

A Respawn Entertainment által készített Apex Legends-el már 2,5 millió játékos játszott alig 24 órával a megjelenés után, a legnagyobb peak pedig 600,000 játékos körül volt.

Ezekért a számokért más játék súlyos pénzeket tesz bele a marketingjébe. Az EA azonban úgy döntött, hogy konkrétan 0 marketing nélkül jelenteti meg a játékot. Hírek igazán csak a megjelenés előtt 2-3 nappal kezdtek el jönni. Akkor írtunk róla mi is:

Hétfőn érkezik az Apex Legends, vagyis az ingyenes Titanfall Battle Royale!

Andrew Wilson így nyilatkozott:

Még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, de amióta elérhető a játék, mi vagyunk a vezető cím a Twitch-en, és az első visszajelzések is nagyon-nagyon jók!

Andrew továbbá arról is beszélt, hogy a Respawn egy új Titanfall játékon is dolgozik, mely egy csavart hoz majd az eddig ismert univerzumába a játéknak.

Reméljük a Respawn csapatának tényleg elegendő erőforrás áll rendelkezésére, egy harmadik játékhoz.

Az, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order, Titanfall 3 és az Apex Legends mennyire fér majd meg egymás mellett, és mennyire sikerül mindhármat prémium minőségében megtartani, arra csak az idő adhat választ.

Mindenesetre az Apex Legends-el kapcsolatban már vannak szépen hangzó ígéreteink, reméljük, hogy bejön, és tényleg agyon fogják tömni ingyenes tartalmakkal!

Szerintetek mit eredményez, ha egy fejlesztőnek egyszerre 3 AAA címet kell fejlesztenie és karbantartania?

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva