Counter Strike

A REVOLTE vs. Budapest Five meccs elhozta az MNEB első hosszabbításos rangadóját


Féltávnál eldőlni látszik az első hely, de a második helyre még 5 csapat is simán odaérhet.

A REVOLTE vs. Budapest Five rangadó előtt egyszerű volt a képlet. Ha gabessonék csapata nyer, megőrzi veretlenségét és keményen leszakad az őket üldöző csapatoktól. Ha azonban a BP5 húzza be a találkozót, akkor csak 3 pont lesz kettejük között a különbség, és továbbra is nyílt marad az első helyezett kérdése.

A Trainen játszott meccs hozta is a rangadónak kijáró színvonalat, 15:15-ös döntetlennel ért véget.

Az első hosszabbításban szintén nem született döntés, 18:18 után jöhetett az újabb ráadás. Végül a második hosszabbításban a REVOLTE egy körrel jobbnak bizonyult, és az utolsó körben 22:20-ra behúzták a meccset.

A többi mérkőzésen egytől egyig meglepetés sikereket láthattunk, ebben a hihetetlenül változatos fordulóban. A PixelFire behúzta első győzelmét az MNEB-n a Jöttünk, láttunk, nyertünk ellen. A HoP eSport elszórakozta előnyét és elbukta a GIWU elleni meccset, ezzel magukra húzták két riválisukat is az egyenlő pontszám miatt. A Nice Gaming vs. GAMERZONE meccset is a Nice Gaming várta előnyösebb helyzetből, ám mivel a meccset bukták, ezzel pontszámbeli előnyüket is elvesztették.

Féltávnál tehát jó pár következtetést máris levonhatunk:

  • A REVOLTE kis túlzással már hátradőlhet, hiszen a következő 7 meccsen háromszor is buknia kellene ahhoz, hogy bárki beelőzhesse őket. Az eddigi hibátlan teljesítmény után erre azért nem fogadnánk.
  • A második helyért őrült versenyfutás alakult ki, három csapat is 12 ponttal, ketten pedig 9-el várják a folytatást. Itt még hatalmas küzdelem lesz a dobogós helyekért, az garantálható.
  • A tabella alján a PixelFire nem sok jóban reménykedhet, de a Jöttünk, láttunk, nyertünknek is be kell keményíteni, ha bele akarnak szólni a nagyok játékába.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva