Fortnite

Fegyver és tárgy megjelenések szezonra lebontva! Te melyiknél kezdtél játszani?


Egy kis nosztalgiázásra invitálunk titeket.

Immáron a Fortnite Battle Royale részlegének 7. szezonjának végét tapossuk – egészen elképesztő történelemre tekinthetünk már vissza az itemek tekintetében, így ma egy kis töri leckére invitálunk benneteket, melyet egy szavazással zárunk le. Képeken az adott szezonban megjelent tárgyak – vágjunk is bele!

1. Szezon

Utunkat a legelejéről kezdjük természetesen, ahol voltak átlagosabb tárgyak, haszontalanabbak is (füst gránát, bokor), valamint elképesztően broken darabok is. Ilyen volt a Zapotron, ami konkrétan egy lézer sniper volt:

2. Szezon

Ennyire botrányosan erős tárgy nem jelent meg később, a 2. szezonban inkább a haszontalan darabok szaporodtak el: a Boogie bomb és a Crossbow például inkább a fun oldalt képviselte, mint sem az erőset.

3. Szezon

Az első szezon, mely Battle Pass-e 100 tierrel rendelkezett – azonban nem csak erről volt emlékezetes. Sok extrém tárgyat (Guided Missiles, Port-a-Fort) emelhetnénk ki, azonban a legkirályabbnak mind közül a lámák bevezetése bizonyult – ekkor még 500 nyersanyagot adtak mindenből, egészen tavaly júniusig, amikor is 200-ra lett gyengítve a tárgy.

4. Szezon

A 4. szezon behozta a Battle Royale mód első járművét (annak ellenére, hogy korábban az Epic Games azt nyilatkozta, hogy ez nem PUBG, kicsi a pálya, nem lesz jármű), ez a bevásárlókocsi volt. Több volt vele a gond, mint az öröm: folyamatosan ki- és berakosgatta a kiadó különböző bugok miatt. A jetpack is szót érdemel: ez volt az első tárgy, amit a kezdetektől csak limitált időre tervezett bent hagyni az Epic.

5. Szezon

Az 5. szezonban is jó pár dolgot ki lehet emelni: ez volt az első, amikor visszajött (átdolgozva) egy tárgy (Guided Missiles), valamint a mobilitás is az egekbe hágott köszönhetően a zsebből előkapható riftnek vagy épp a Grapplernek.

6. Szezon

Az előző szezonban látszódott igazán a power creep a kocsikon: a bevásárlókocsitól eljutottunk a turbómeghajtásra is képes, építményeket leromboló járgányhoz. Említésre méltó még a Mounted Turret, ami a villámgyors sorozatos nerfek ellenére máig egy kifejezetten erős (item slotot nem igénylő!) tárgy maradt.

7. Szezon

A havas szezonunkat ugyan még nem zártuk le, de már most van mire visszaemlékezni: inkább a utility tárgyakon volt a hangsúly, mint sem a fegyvereken, mégis az egyik fegyvertől volt a leghangosabb a szezon. Az infinity blade egy jó kezdeményezés elképesztően erős kivitelezése volt. A repülők új szintre (lehet ennél még feljebb menni?) emelték a mobilitást, a Boombox pedig hamar megmutatta, hogy semmi keresnivalója egy építésre alapuló játékban.

Most pedig ahogy a cikk elején írtuk, egy szavazásra kérünk fel titeket. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy olvasóink mikor vetették bele magukat a Fortnite Battle Royale küzdelmeibe. Voksolni alább tudtok, az eredményekkel szokás szerint pár napon belül jelentkezünk!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva