Counter Strike

Ilyen még nem volt: rommá nerfelték DickStacy matricáját a Majoron


Az előzetes tervekhez képest extrém módon le kellett butítania saját aláírását.

DickStacy matricája már a megjelenése előtt nagy port kavart. Pénisz alakú aláírását ugyanis simán visszadobta a Valve, szerencsére azért megosztotta rajongóival a tervet, hogy ne maradjon le róla senki. Megjelenni azonban nem engedték a mesterművet, és újrarajzoltatták aláírását az ausztrál sráccal.

Ezek után mindenki izgatottam várta, vajon mi lesz DickStacy matricájának sorsa.

A végeredmény azonban annyira kiábrándító, mintha a két aláírás között fényévek teltek volna el. El leginkább azért van, mert DickStacy nem azt kapta, amit beküldött. A Valve egyszerűen eldöntötte helyette.

Azon kívül, hogy a DICK felirat szerepel rajta, semmi egyedi nincs a stickerben. A betűtípus se különleges, nem is a teljes neve szerepel rajta, és a viccesnek szánt pénisz forma sem látható sehol. Úgy néz ki, a Valve agyon cenzúrázta DickStacy matricáját.

Kapott egy semmilyen, szürke aláírást, csak haladjunk.

Ahhoz képest, hogy honnan indult a matrica eredeti terve, és hogy miket adott be DickStacy később, elég messzire került ezektől a végleges változat. Próbálta persze viccesre venni a figurát a megjelenés után, de a tényeken nem változtat, DickStacy nem kapta meg saját aláírását. Ez a Valve aláírása.

“Ez nem egészen az a matrica, mint amit beküldtem. Nem baj, bár tudom hogy belül titeket is mélyen lesújtott ez a tragédia.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva