R6

Futótűzként terjed az R6: Blackbeard határmenti őrként tűnt fel a tévében


Sztár lett az operátorból.

Tegnap az Arizona Univision hírjelentést készített Donald Trump által javasolt bevándorlási megoldásról, amely az Egyesült Államok déli határán haladna (a falra gondolunk).  A csatorna azt az 1,6 millió spanyol embert szolgálja, akik Arizonában, Phoenixben és környékén élnek – ők meglepve láthattak egy ismerős arcot a tévében: Blackbeard köszönt vissza.

A hírekben volt látható a 32 éves amerikai támadó:

Blackbeard a Navy SEAL (haditengerészeti kommandóság, speciális erők) tagja, tehát elég meglepő lenne, ha ilyen komoly erőket vetne be az USA – nyilván mással nem lehetett reklámozni.

Mexikót és az Amerikai Egyesült Államokat 3300 km hosszú határ választja el egymástól, ezt szeretné Donald Trump, az amerikai elnök megerősíteni, falra cserélni. Idén, bő egy hónap alatt már legalább 9 ezer illegális bevándorló lépett az Egyesült Államokba, ellátásuk pedig emberfeletti munkára kényszeríti a hatóságokat.

Képtalálat a következőre: „rainbow six siege blackbeard”
amino apps

Érdekes látni, hogy a gaming már a politikába is besurrant, ebből is látszik, hogy már egyre kevesebben tekintenek erre úgy, mint kockaság, inkább igyekeznek szélesebb rétegeket megragadni vele.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva