Counter Strike

Ha jó befektetést keresel, Smooya matricája sokat érhet majd


A versenyről lemaradó játékosok aláírása mindig megugrik, mikor biztossá válik, hogy nem indulnak a Majoron.

2018 január 5-e, bondik matrica. 2018 január 13-a HEN1 matrica. Rengeteg példát lehetne sorolni arra, amikor a Majorról lemaradó játékosok matricája hirtelen elkezd sokat érni. A fenti példáknál maradva, bondik matricájának ára egy nap alatt a tízszeresére(!) nőtt, mikor bejelentették, hogy a TyLoo lemarad a Majorról. HEN1 aláírása nem ugrott ekkorát, az övé egy nap alatt “csak” a hatszorosát kezdte érni!

Szinte minden Majoron vannak lemaradók, akiknek aláírásában érdemes befektetni, idén ilyen lesz a BIG játékosa, smooya.

A brit AWP-s ugyanis új utakon indult el a BIG után. Mostanában saját magának keres csapatot, egyesek szerint a mousesports vagy a FaZe lehet neki a következő állomás.

Az viszont már biztos, hogy az előzetes hírekkel ellentétben nem utazik a Majorra a BIG tagjaként. Az előzetes lineupban már nem is szerepel a neve.

Egyelőre persze nem biztos, hogy nem ül PC-hez a második csoportkörben, de mondjuk olyan 99%. És ha így lesz, lemaradó játékosként biztosan megugranak majd a matricák árai, amik már most is 2 euró környékén pörögnek.

Ha valaki tehát befektetési lehetőséget keres a Major matricák között, érdemes lehet smooyánál kezdeni. Köszönjük az észrevételt MaXeL-nek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva