Fifa

Tényleg Rashford volt a legjobb PL játékos a hónapban?


Nem voltak rosszak Rashford statisztikái, de vajon tényleg megérdemelte a United játékosa?

Még alig jött ki a Premier League POTM, a közösség máris nem tetszését nyilvánította ki. Az SBC-hez már jó előre sokan bevásároltak, azonban nem a legesélyesebb játékos lett a hónap legjobbja, sok-sok fifa játékos számítását keresztbe húzva ezzel.

Megvan január legjobb Premier League játékosa, 87-es Rashford érkezett

Marcus Rashford statisztikái sem voltak rosszak, pláne mióta Solksjaer átvette az irányítást a Vörös ördögök fölött. A 87-es értékű lapja egy nagyon erős lap lett, bár ingame még nem láttuk, a 96-os futással és 88-as lövéssel rendkívül sok borsot törhet majd az ellenfelei orra alá.

De talán más valaki jobban megérdemelte volna!

Alexandre Lacazette, az Arsenal támadója a hónapban 4 meccsen 3 gól mellett 1 gólpasszt is szerzett, mely nem sokkal jobb, csak 1 gólpasszal mutatott többet, mint Rashford.

Ennek ellenére mégis azt mondhatjuk, talán fontosabb szerepet nyújtott, az Arsenal ugyanis nagyon nagy védelmi problémákkal küzd, így még nagyobb nyomás van a támadó soron, hogy a csapat harcban maradhasson a BL induló helyekért.

Ellenben Rashford-nak könnyebb dolga volt ebben a hónapban. Mióta a norvég mester irányítja a csapatot, minden játékos a maximumot nyújtja, Rashford tökéletesen ki van szolgálva például Pogba által, aki talán először játszik igazán jól, mióta visszaigazolt a United-be.

Illetve ne felejtsük el, nem a hónap legjobb csapatának legjobbját keressük ilyenkor. Csak nyersen a legjobbat, ez a statok alapján pedig tényleg Lacazette volt.

Ti egyet értetek a Rashford POTM lappal, vagy inkább Lacazette-nek adtátok volna? Esetleg egy nevető harmadik? Véleményetek osszátok meg velünk kommentben!

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ezt már olvastad?

Ajándék pack, szívecskés gólöröm és rózsaszín háttér: Valentin napi FIFA 19 promó ötletek

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva