Apex Legends

Le a kalappal! Ez a veterán katona egy karral is keményebb, mint a játékosbázis fele!


ToeYouUp a Battlefield-et Apex Legends-re váltotta, és az új kedvencben is nagyon kemény!

Az amerikai sereg veteránja, ToeYouUp vérbeli gamer, aki már nem először kerül a figyelem középpontjába. Korábban már láthattuk, hogy Battlefieldben (ami neki abszolút hazai pálya) nagyon keményen tolja, most azonban Apex Legends-ben is megvillantotta képességeit. Villámgyorsan meg is lett az első winje az új játékban.

Ebben önmagában semmi érdekes nincs, sokan nyertek már a megjelenés óta. ToeYouUp azonban nem egy akármilyen játékos. 4 évesen elvesztette az egyik karját, a seregből leszerelték, így talált rá a gaming világára.

A tökéletes kombináció az 1 kar, 1 láb lett, leleményességből is kitartásból ötös, nagy respect!

Két hónapja streamel csupán, de csatornája rohamos tempóban nő. Nem csoda a nagy rajt, sok nagyobb streamet támogatta már őt hostolásokkal, látva, hogy milyen kitartó és tehetséges. Rendkívül nyitott személyiség, Twitch csatornáján egész nyugodtan lehet kérdezni a balesetéről, és az amputáció körülményeiről is.

Forrás: Twitch.tv/toeyouup

Hátrányos helyzete az Apex Legends-ben sem látszik. Az első győzelmét sem másoknak köszönhette, egy szép játszmát vívott, amiből ő jött ki győztesen! A csapattársai mindketten a földön voltak, az utolsó játékost azonban egy laza fejlövéssel iktatta ki, ezzel behúzva élete első Apex Legends győzelmét. Nagy gratuláció!

Sokan viccesen meg is jegyezték a chaten, hogy fele ennyire se játszanak jól, pedig nekik két kezük van. Vagy hogy hol tartana ő, ha két kézzel nyomhatná láb helyett. De ez a sztori így szép és így kerek. Mert benne van a játék szeretete, a küzdelem, a kitartás, és a jól megérdemelt siker is!

Jó látni, mikor valakit a hátrányai nem rettentenek vissza, és kitart a hobbija mellett, miközben 100%-osan felvállalja magát! Ha szeretnéd követni ToeYouUp munkásságát, Twitch-en és facebookon érdemes őt bekövetni.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva