PUBG

A FACEIT bejelentette 2019 első nagy nemzetközi PUBG versenysorozatát


Lesz mit nézni hamarosan!

A FACEIT twitteren jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk a PUBG Corp.-pal és pár hónap múlva el is hozzák az első nagy nemzetközi versenyt. A bemutató videóban egyébként a taktikai pajzs is visszaköszön, könnyen lehet, hogy csak véletlenül, ám az is benne van a pakliban, hogy áprilisra már a játékban lesz az új item.

Sajnos túl sok részletet nem árultak még el, egyelőre a hely és az időpont fix, már jegyeket is lehet vásárolni, viszont az összdíjazásról és a kvalifikációról nem tudunk semmit. Az eseményt Londonban fogják megrendezni Április 16-21-e között. Most érdemes jegyet vásárolni, ugyanis az első körben féláron kínálják a különféle jegytípusokat (a heti bérlet 5 000, a napijegy pedig 2200 forinttól indul).

Egy korábbi verseny | Forrás: Starladder

Az kvalifikációk során 24 csapatot fognak továbbengedni, a végső összecsapáson pedig már csak 16 csapat fog részt venni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik pályákon fognak összecsapni a játékosok, de esélyes, hogy Vikendi is bekerül majd a kalapba. A további információkat itt találjátok.

Ezt olvastad már?

Tovább csúszik az PUBG Esport európai startja – A PUBG Corp. hallgat

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva