Hearthstone

Lore kitekintés a Hearthstone romantikus oldala felé


Bemutatunk 3 szerelmes párt.

Elérkeztünk február 14-éhez, mely alapvetően a szerelmesek napja, de az utóbbi években a gamerek pulzusát is megemeli: számos játékban érkezik valami kis plusz (esemény), ami feldobja a napunkat.

Mi három szerelmes pár bemutatásával elmékezünk meg a napról: jöjjenek azok, akik Warcraftban szűrték össze a levet, de a Hearthstone-ban is benne vannak!

1.Jaina és Arthas

Arthas and Jaina - Lost love by Narga-Lifestream
forrás: Narga-Lifestream

Mind közül a legtragikusabb a Lich Kingé változott Arthas története Jainával, melyet részleteiben itt olvashattok, most az ő szerelmi szálukat emeltük ki.

“A szép és gyönyörű nemes lány több férfi érdeklődését is felkeltette, köztük Kael’thas Sunstriderét is, Jaina azonban a hozzá hasonló korú herceget, Arthas Menethilt választotta. Összeillő pár voltak, Arthas képes volt a tanulmányaiba belefeledkező Jaina játékos oldalát erősíteni, míg a lány egy kis komolyságot csempészett a férfi életébe. Mindenki meg volt róla győződve – köztük Jaina is -, hogy hamarosan a tehetséges ifjú varázslónő Lordaeron Királynője lesz, Arthas azonban még túl korainak tartotta ezt a fajta elköteleződést és szakított a lánnyal.

Amikor felütötte a fejét egy rejtélyes új járvány, a plague, Jaina Arthas-szal együtt azok közé került, akiket a plague eredetének kinyomozásával bíztak meg. A fiatalok régi érzelmei egymás iránt újra feléledtek, Jaina azonban hamarosan rájött, hogy ez a férfi nem teljesen azonos az ifjúval, akibe egykor beleszeretett. Miközben haladtak előre a nyomozásban, Arthas egyre jobban letért arról az útról, amely Jaina szerint a helyes és a jó volt. Stratholme-ban pedig válaszúthoz érkeztek: Jaina úgy érezte, hogy bármennyire is szerette egykor ezt az embert, lehetetlenség mellette maradni, ha nem képes az ő elvei szerint cselekedni, ha ennyire eltér egymástól az erkölcsről és a jóról alkotott elképzelésük. Fájó szívvel hagyta ott a férfit, de úgy érezte, hogy már nem képes rá hatni és szép szóval visszafordítani a sötétségbe vezető útról – végül aztán önmagát okolta a Lich Kingé válás miatt is.”

2. Malfurion és Tyrande

Képtalálat a következőre: „malfurion and tyrande love”
forrás: ThunderKunst

“Tyrande jóval a Sundering előtt született Suramarban, ahol együtt nőtt fel a két Stormrage fiúval, Illidannal és Malfurionnal. Miután felnőttek, szétváltak útjaik: Illidan a mágia felé fordult, Malfurion a félisten Cenarius tanítványa lett, míg Tyrande Elune papnőjeként szolgált. Idővel mindketten beleszerettek Tyrande-ba, aki Malfurion szerelmét viszonozta. Egy háború során miután elkészült a Világ Fa, és a high elfek száműzetésbe vonultak, Malfurion tudta, hogy el kell hagynia a papnőt, hogy egyesüljön az Emerald Dreammel. Később Tyrande felébresztette szerelmét, onnantól pedig együtt maradtak (és együtt harcoltak). ”

A történet egészét ITT tudjátok elolvasni.

3. Genn és Mia Greymane

Gennről tudjuk, hogy bent van a játékban (a meta egyik fontos lapja ráadásul), Mia egyelőre még nem, de a rajongók már megalkották lapként:

Képtalálat a következőre: „mia greymane”

“Egy Királyi Banketten találkozott Mia-val, akit feleségül is vett. Született két gyönyörű gyermekük: Liam, fia és örököse, valamint Tess, aki Krennan Aranas hathatós segítsége nélkül még gyermekkorában meghalt volna. Greymane nagyon nyers volt a gyerekeivel, ritkán mondta nekik, hogy szerette őket.”

forrás

Két gyermekük közül Tess, szintén már a játék része.

File:Tess Greymane(89422).png

Valamint Liam is szerepel:

Persze rajtuk kívül is jó pár szerelmes pár van még a Warcraft történetében, akik közül már néhányan a HS-ben is benne vannak (elég csak Alleriára gondolni, aki Turalyon párja), így a sort nyugodtan lehetne folytatni.

Képtalálat a következőre: „alleria windrunner hearthstone”

Borító: 1 ; 2

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva