Apex Legends

Egy hét alatt 16 000 csalót bannoltak az Apex Legends szerverekről, érkezhet a report rendszer


Az elképesztő számot a fejlesztő cég közösségi menedzsere osztotta meg a játékosokkal.

A Respawn hosszabb üzenetben számolt be az Apex Legends megjelenése utáni első hét eredményeiről. A legújabb Battle Royale játék február 5-én indult, és hamar a játékosok kedvencévé vált. Egy hét alatt szinte minden rekordot megdöntött játékosszámban és nézettségben is, de úgy tűnik a csalók számában sem maradt le a többiektől.

Az indulás utáni első héten máris 16 000 csalót kellett bannolni a szerverekről.

A fejlesztők az beszámoló ezen részében egyértelműen tisztázták, kiemelt fontosságúnak tartják a cheaterekkel való küzdelmet. A csalók csak elrontani tudnak minden játékot. Ezért várnak minden egyértelmű csalóról szóló bizonyítékot, vagy csak gyanúsnak tűnő jelenetet.

Ha csalóval találkoztok, az alábbi linken jelenthetitek a fejlesztőknek.

Jelenleg ugyanis a játékon belül még nincs report rendszer, de ha tényleg ennyire fontos terület a csalókkal való harc, hamarosan az is megérkezhet. A közösségi menedzser úgy fogalmazott a kérdésről:

“Elértek hozzánk a visszajelzések, miszerint szükség lenne egy ingame report rendszerre is. Szerintem is nagyon jó ötlet, rajta leszünk.”

Addig is marad a fenti linken történő bejelentés, illetve a Respawn saját Anti-Cheat rendszere és a rendszeres átvizsgálások.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva