Apex Legends

Bárcsak ilyen rend lenne mindenhol! Élőben csalt, adás közben reportolták, azonnal kibannolták


A Twitch tényleg keményen odafigyel az Apex Legends streamerekre. Ha egyértelmű csalásról szóló bizonyítékot kapnak, azonnal repül a ban.

Az Apex Legends fejlesztői nemrég egyértelműen kinyilvánították, mennyire fontos nekik a csalók elleni harc. Nyílt üzenetben buzdítottak minden játékost, hogy aki csalót lát, küldje el annak ID-ját a report felületen keresztül. Az Anti-Cheat és a feljelentések eredményeképp az első hét alatt rögtön 16 000 csalót ki is bannoltak a játékból.

Az Apex-re azonban úgy tűnik nem csak a kiadó figyel kiemelten, hanem maga a Twitch is. Az élőben csaló streamereket ugyanis szinte azonnal lekapcsolja a rendszer, az első report után.

Így járt nemrég mengiez is, aki pofátlanul átnézett a falon, és még a célzáshoz is segédprogramot használt.

Mindezt ráadásul élő adásban, amit a nézők egyből reportoltak is a Twitch felé. A felület egy azonnali kitiltással válaszolt, még be sem fejezte a live-ot, máris ugrott a csatornája.

A kiadó az eset után ismét beígérte a játékon belüli report rendszert a jelenlegi módszer mellé. Egyelőre ugyanis csak egy külön oldalon lehetséges a csalók reportolása, ha ilyennel találkoztok itt tehetitek meg.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva