Fortnite

Kombinált skin stílusok? Hibának indult, ám a közösség egyszerűen imádja, annyira király


Játékhibának indult, sokan állandó feature-ként tartanák meg.

Nem egyszer pörgött már azon a Fortnite közösség, hogy az Epic Games lehetőséget adjon a játékosoknak arra, hogy a skinek sisakjait, maszkjait opcionálissá, valamint a karakterek között cserélhetővé tegyék. Volt is rá kezdeményezés, legalábbis a leakerek találtak a forrásfájlokban arra utaló nyomokat, hogy érkeznek a “Hat”-ek, vagyis a kalapok a játékba, ám mindez idáig csak pletykaként él.

Viszont egy újabb bug a játékban egy meglehetősen érdekes helyzetet kreált. A visszajátszások elkezdték rosszul kezelni a több stílussal rendelkező Outfiteket, s több esetben teljesen máshogy láthattuk a karakterünket, mint ahogyan ténylegesen játszottuk az adott körben. A kiegészítőket a Replay még csak-csak jól kezeli, ám a különböző stílusok helyett az alap kinézetet jeleníti csak meg a rendszer.

Így születhetett meg például ez az igazán menő Drift szett:

Reddit

Alapjáraton a köpenyes Driftnek egy maszkban és kapucniban kellene rohangálnia, ám ez esetben az alap skin öltötte magára az arany-fekete ruhadarabot, a végeredmény pedig tényleg fantasztikus lett.

Az ilyen helyzeteket lovagolta meg a közösség, s keresték fel a kiadót a stílusok kombinációjának lehetőségével. Még ha nem is lehetne a különböző kiegészítőket más-más karakterekre pakolni, akkor a 3-4 szinttel rendelkező Outfiteket legalább szabadon alakíthassuk a saját szájízünk szerint.

Ebben a videóban Ragnarok stílusai kuszálódtak össze, itt is igazán erős lett a végeredmény:

 

Killing 3 birds with 1 stone from r/FortNiteBR

Igazán jó ötletnek tűnik mindez, már csak azért is, mert ahogy látszik, a játék valahol mélyen képes a kiegészítők és a stílusok kombinációjára, különben a Replay mód nem lenne képes minderre. Azt még nem tudni, hogy lesz-e mindebből valami a jövőben, de az biztos, hogy mellényúlni nem nagyon tud ezzel az Epic Games.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva