Fortnite

Az 5+1 legfontosabb dolog a Fortnite AMA-ból: A repülőktől búcsúzhatunk és a double pump-ot is elfelejthetjük örökre! 


Több fontos kérdésre is választ kaptunk.

Péntek este egy órán keresztül válaszoltak az Epic Games fejlesztői a Fortnite Battle Royale játékmódjával kapcsolatos kérdésekre redditen. Ezek közül kiemelnénk a legfontosabbakat.

Vízalatti csaták a következő szezonban? – Egy új, mélytengeri szett már meg is érkezett az Item Shopba!

1. Repülő vault

A legtöbb kérdést talán ezzel a járművel kapcsolatban tették fel a felhasználók. Elég tömör választ kaptunk a fejlesztőktől: Season 8-ban már nem repülhetünk, használjuk ki az utolsó pár napot!

2. Double Pump

Időről-időre felbukkan ez a mára már szinte mémmé vált játékmechanikai elem a közösség körében. Ezzel kapcsolatban rossz(?) hírrel kell szolgálnunk. Az Epic nem tervezi visszahozni a Double Pumpot, egyszerűen túl erősnek éreznék a dolgot.

3. A hangok

Rengeteg játékos elégedetlen a hangokkal és ezzel az Epic is tisztában van. A v8.0-ás frissítésben rengeteg fejlesztés érkezik majd a hangokkal kapcsolatban:

  • Javítanak a fegyverek hangján
  • Visszhangokra is számíthatunk
  • Könnyebben meghatározhatjuk, hogy felettünk/alattunk van-e az ellenfelünk
  • A lépéshangokon is javítanak

Ez még csak a kezdet, folyamatos fejlesztéseket várhatunk a nyolcadik szezon során!

4. Vásárlások megerősítése

Meg sem tudjuk számolni mennyi panaszkodó poszttal találkoztunk a közösségi oldalakon ezzel kapcsolatban. A felhasználók egyszerűen csak meg szerették volna nézni az adott tárgyat, de egy rossz gomb lenyomásával máris az inventory-ba került. Szerencsére az Epic dolgozik a megoldáson.

“We are working on ways to eliminate accidental purchases.”

5. Az Ingyen Battle Pass és a Battle Bundle

Az eddigi Battle Pass-okat két formában szerezhettük be:

  • “Sima” Battle Pass – 950 Vbucks
  • Battle Bundle (Battle Pass + 25 Tier) – 2800 Vbucks

Az Overtime kihívásoknak hála azonban a felhasználók nagy részének ezúttal nem kell Vbucks-ot költenie. Aki pedig a Battle Bundle-re pályázik és teljesítette az Overtime feladatokat, kedvezményt kap a csomag árából.

5+1. Az Epic egy új járművön is dolgozik! – Meddig maradhat a Driftboard?

Az egyik játékos arra volt kíváncsi, hogy a Driftboardot mennyi ideig láthatjuk még a játékban. Meglepő választ kapott: Az Epic jelenleg dolgozik egy másik, teljesen új egyszemélyes járművön is és nem tudják mennyire fognak megférni egymás mellett a kettő. A Driftboard fogadtatása meglepően jó volt, így a fejlesztői gárdán belül aktív vitatéma meddig is maradjon a játékban.

Az összes kérdést/választ az alábbi reddit threadben találod meg: KATT!

Az AMA végén az Epic Games hivatalosan is megerősítette, hogy február 28-án, csütörtökön rajtol el a Season 8. Nem kell sokat várnunk!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva