Gaming

A játékosok már megálmodták: 5 lap változtatás, melyet a márciusi frissítésben szeretnének


Nerfek és buffok egyaránt elvártak.

Közeleg a márciusi balansz frissítés (infók pénteken, élesítés 4-én hétfőn), ennek kapcsán a közösségből egy játékos összeszedte, hogy milyen változtatásokat várna. A Barb Barrelt ő is említette, ahogy a 3M-et is, de ezekkel nyílt kapunkat dönget, így nem lesznek a listán:

Nem hagyják nyugodni: a Barbarian Barrelt már biztos nerfelik és a 3 Musketeers buff is lehetséges

Nézzük!

Képtalálat a következőre: „clash royale bandit”
forrás: youtube.com/watch?v=FEMYU10vr6w

1. Bandit

54%-os győzelmi ráta, 31%-os népszerűség – még maga a Supercell is nyilatkozta, hogy megvárják mennyit változik a februári frissítés után (indirekt nerf), de úgy tűnik nem sokat, így esélyes a gyengítésre.

2. Baby Dragon

A másik hasonlóan magas statokkal rendelkező (52%-os win rate, 31%-os népszerűség) kártya a listán, mely egyébként a Musketeer buffolásával kapott egy jó countert (és a Flying Machine sem rossz ellene), de önmagában túl erős. Korrekt sebzés, elég combos életpont és persze légi egység – valamit érdemes lenne visszavenni rajta.

3. Wall Breakers

A legújabb lapról még nincs túl sok statisztika (bár a statsroyale oldala szerint a játék legnépszerűtlenebb lapja, ez sokat elárul), azonban mind érezzük: nem ér meg 3 elixírt a kártya. El sem éri mindkettő a tornyot magától, egyikőjüket lelövi a Princess Tower. Az ideális költség elsőre is 2 elixír volt, amikor megláttam a lapot – a poszt szerzője is ebbe az irányba indulna el (sebzés csökkentéssel persze).

4. Dark Prince

Túl jó párost alkot tesójával (Prince), így nem egyszerű balanszolni a kártyát, de valóban nagyon gyenge és népszerűtlen, így egy pici erősítés ráférne – magam részéről az egykori shield nerfet vonnám vissza.

5. Bomber

A szerző erről az oldalról vette a statisztikákat, itt valóban szörnyen teljesít a Bomber. Egy picit több életpont, 2-es költség, vagy még nagyobb hatótávolság sokat dobna a kártyán – meglátjuk, hogy a Supercell is így érzi-e.

Képtalálat a következőre: „clash royale dark prince”
forrás: youtube.com/watch?v=i5wkGZgcS2E

Pár nap és okosabbak leszünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva