Counter Strike

Ennyi volt… Kiesett a Majorről a HellRaisers!


Eddig tartott a katowicei álom.

Tegnap este egy nem különösebben szoros 0:2-vel begyűjtötte a harmadik vereségét is a HR, ezzel pedig kiestek az IEM Katowice 2019-ről. Sajnos a mostani Major nem jött össze a HR-nek. Először a FaZe ellen kaptak ki 4:16-ra, majd megverték az ENCE-t, ezzel bebiztosították maguknak a következő Majort is.

A következő találkozó vége viszont a NiP ellen 5:16 lett, majd a mostani decider meccsen sem sikerült csodát tenni.

Kérdés, hogy mi állhat a gyenge teljesítmény mögött? Ennyit jelentett volna Johnta, a coach aki lelépett a csapattól? Vagy bondik hiányzik? Esetleg a felkészülés nem sikerült? A HellRaisers játékosai is nagyon csalódottak, jobbat remélnek legközelebbre.

A másik oldalon flusha remek formában játszott, annak ellenére, hogy nem rég érte családi tragédia, továbbá golden betegsége miatt neki kell irányítania. Mellette autimatic is kiváló számokkal rendelkezik, ő az AWP-t használta nagyon hatékonyan a meccs folyamán, bár nem egy klasszikus main AWP-s.

A HellRaisers egy győzelemmel és három vereséggel zárt Katowicében, így ha most ki is esett, a berlini Major alatt biztosan ott lesznek a Top24-ben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva