Fortnite

Season 8: a kalózok mellé kincskeresés illik. Random föld alatti ládákkal teremtenék meg a hangulatot


A következő szezon első beharangozó képe után már mindenki biztosra veszi a kalózos vonalat, folyamatosan születnek a velük kapcsolatos elméletek.

A Season 8 első teaser képe ennél nem is lehetne árulkodóbb. Már előtte is sokat pletykáltak egy vízi világról és kalózokról szóló szezonról, de a kampós kéz mindent megpecsételt. Ezek után már le se lehetne tagadni, mi lesz a Season 8 tematikája.

A kalózok érkezése kapcsán rengeteg lehetőség kerülhet a játékba, új fegyverek, új járművek és hangulatos LTM-ek várhatóak. A rajongók jóvoltából, a Shopping Cartok mintájára már el is készült a kalózhajók első terve:

A vicces ötletek mellett persze elgondolkodtató elképzelések is születnek, ilyen például a föld alatti random ládák ötlete. Ennek alapján a helyszíneken fixen megtalálható ládák mellett a térképen teljesen véletlenszerű ládákat is behoznának a térképre.

Mindig máshol lennének és teljesen véletlenül jelennének meg, helyüket csupán egy kincses térképekről megszokott X jelölné.

Ha ilyet találunk, csak elő kell vennünk a csákányt és kiásni a földből a ládát. Mintha egy padló elemet vernénk szét, és máris kiástuk a föld alatti kincset. Igazi hangulatos, kalózos megoldás lenne, ami az eddig megszokott loot rendszert is átvariálná picit.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva