Hearthstone

Top 5 Hunter lap arénában, melynek hiánya nagy érvágás lesz a class-nak a rotáció után


Soron következő versenyzőnk a Hunter.

Lassan közeleg az új kiegészítő bejelentése, majd rá bő egy hónapra (általában) a megjelenése és ezúttal vele együtt a rotáció, melyet már sokan várnak a meta megújulásának reményében.

Már foglalkoztunk a standard metával, tegnap elkezdtük az arénát a druiddal:

Az aréna világa a rotáció után: ez az 5 lap fog a legjobban hiányozni Malfurionnak – 1. rész

Most pedig megnézzük, hogy a Hunter melyik 5 lapot sirathatja leginkább.

1.Flanking Strike

Flanking Strike(76978).png

Ezúttal sem feltétlen sorrendben megyünk, bár kétségtelen, hogy a Flanking Strke-ot sokan első helyre raknák. Constructedben amióta létezik a lap stabil kártyája volt majdnem minden Hunter decnek (értelemszerűen az Odd aggro verziónak nem, mely nagyon rövid ideig volt meta) és ez arénában sem volt kivétel. A leszedés+lény az asztalra helyezés kombináció mindenhol nagyon erős, stabil leszedését veszti a Class.

2. Jeweled Macaw

Jeweled Macaw(55528).png

Míg előbbi kártya a standard meta stabil szereplője, addig ez a kis madárról nem mondható el: kezdetben próbálgatták, bontogatta szárnyait (főleg a Quest Hunterben), végül elhasalt – az 1-1 nagyon gyenge, a random beast pedig szintén tud pocsék lenni. No de nem arénában! Egy kis megoldandó test ping funkcióval, mely később is értéket ad – már tegnap a Tortollan Foragernél is leírtuk, hogy ez arénában igencsak jónak számít.

3. Candleshot

Candleshot(76994).png

Pingelni iszonyatosan értékes, nem véletlenül tartják arénában a Rogue hero powerjét az egyik legjobbnak: pontosan ezt tudja a Candleshot is,csak egy körrel korábban, olcsóban, nagyobb durabilitással, mindemellé immunitást kölcsönözve. Akár a fentebbi Macaw+ez képes volt tradelni egy 2 droppal, illetve a Paladin Recruitjait it tökéletesen kezelte.

4. Crackling Razormaw

Crackling Razormaw(55500).png

Standardben máig ott virít a Midrange Hunter variánsban, arénában pedig sosem volt kérdés a helye. Rengeteg első körös beast van, elég csak a fentebb említett Jeweled Macaw-t említeni, melyeken kedvünkre adaptálhattunk – mindezt egy 2 mana 3-2-es beast testbe építve. Kell ennél több?

5. Venomstrike Trap

Venomstrike Trap(62837).png

Listánk egyetlen rare lapja (epic-ből a Crushing Walls még ideférhetett volna), ami szintén egy első körös minion (nem feltétlen beast) után a legjobb, mert a 2. körben kijövő mérgező kobrát nem minden Class képes megoldani egyből – akkor pedig a 3 életnek köszönhetően adott esetben 2 trade-et is kinyerhettünk vele.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva